July 20, 2011

Lelaki sangat Adorable Bila.....

Assalamualaikum,

Pergh!Makin mengganas tajuk aku,korang tak rase camtu ke???
Okay-Okay,jom usha jom..

1)Rambut Pendek
Kenapa aku suka lelaki rambut pendek?Sebab mereka kelihatan sungguh kemas dan 'manis'...(Asal ayat aku skema lak ni?)Bukanlah tak boleh nak panjang sikit rambut tu,tapi kalau rambut aku pun kalah dengan ke-panjang-an rambut lelaki tu,memang aku tak suka..HAHA

2)Berkemeja atau Berbaju Melayu + Samping + Songkok
Hah!Nampak sangat macho dan handsome bila tengok lelaki pakai cam ni...Lelaki macam ni selalu nampak berkeyakinan je ^^

3)Berjanggut
Fokus dekat janggut ye!Janggut macam ni buat lelaki tu nampak sangat matang..Aww!HAHA

4)Tengah buat kerja
Gambar takde,puas aku cari dekat google,satu pun tak dak yang berkenan..So,lelaki tengah buat kerja memang nampak sangat cool..Yelah,tengah fokus kan,tak beralih pun..Memang 'manis' lah..

5)Bersukan
Pergh!Lelaki kalau bersukan memang nampak sangat-sangat handsome..Nak-nak yang badan fit tuh,pergh!kalau dah kawin syok buat bantal peluk tu..KAHKAHKAH*okay!ayat gatai dah kuar*

5)Main muzik /Menyanyi

Lelaki yang boleh menyanyi*yang suara sedap ala-ala ngaum!ngaum!*(cam siot jeh)HAHA..Serius weyh!Nak-nak yang tuju lagu dekat pasangan tu,pergh!memang terbaiklah!Buat lelaki-lelaki,pergi berlatih suara kasi sedap ye..HAHA

6)Tengah Tidur
*Sangat comel*

Lelaki bila kita tengok dia tidur,nampak sangat comel..Hilang terus segala sifat bengis,marah,muka berkerut,yang nampak cuma muka yang sangat tenang..Bila tengok dorang tidur,semua masalah boleh hilang kejap..

7)Kenyit Mata
Bila nampak lelaki yag kita admire/crush kenyit mata.Mesti rasa dia sangat cute,kan..HAHA

8)Merajuk
HAHA..Aku paling suka bila tengok lelaki merajuk,kalah adik aku tau..sangat comel!


9)Lesung Pipit

Wah!lesung pipit tu asset yang sangat-sangat tak ternilai buat lelaki oh!Nampak tak camne adorable nya mereka bila senyum!*Semmputtt*

10)Time Pujuk Pasangan
Yang ni memang aku rasa cam best je..Nak tau asal?Sebab perempuan ni kadang-kadang susah nak dipujuk*akulah tu*So,bila tengok kesungguhan lelaki tu pujuk kita,automatik rasa terharu weyh!Ada ke perempuan yang tak terharu bila tengok pasangan dia berusaha pujuk dia??Baik bagitau aku..HAHA

HAHA..cukup-cukuplah tu,aku dah start senyum sorang-sorang ni..HAHA.. Ni cuma pendapat peribadi..Korang pulak rasa camne?Ada sape-sape lelaki yang volunteer nak balas entry aku ni?Dipersilakan..Nak jugak tengok,apa yang korang suka pasal perempuan..HEHE..

NotaPena : Aku harap bakal suami aku ada separuh dari ciri-ciri ni..HAHA,,*Berangan saje tak sudah*HAHA
story line for my life

7 comments:

tieka said...

ahahahaha..kelakar aku baca..wakakaka...x abis2 dgn berangan die...kekeke...

Mekz's! said...

amboi amboi...gile lah list die...list kte pendek je...lol! cool seh paparkan kt blog!! :))

yunZ said...

semua aku suka..yeah!

HeziqaMushadadLee said...

Tieka : errr,target tu weyh!HAHA

Mekz's : HAHAHA mesti bagitau punye..mana tau jodoh cheq dgn blogger..HAHA

Yunz : HAHA terbaik,kan..#masuk lif tekan sendiri

Ecah Ecot said...

suke smue!haha..

Fatin Hairi said...

gile gempak r beb! hehe.. aku suke.. :D

nur asiyah said...

HEHEHE same la kite yep <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...