June 8, 2011

The Garang Buat Show!

Assalamualaikum,

"Apehal kaw asek buat entry pasal The Garang nih?"

Sebab aku taw dia tak garang..wahaha!

"Kaw syok dekat The Garang nih ehh?"

#pfftt..

Giler kaw?nak suruh aku makan penampar awek dia ka?

"Yela tuh"


Diam buleh?aku nak tulis entry nih!

"Yela..Yela..cepat laa"

Okay!aku membebel jeh dekat atas tuh..cer layan video nih


Hah!Sedap kan?

#kembang bermangkukMANGKUK si amal ni karang aku up video nih..

aku up sebab dah taktaw nak up entry ape,and aku suke lagu nih..LAGU ye..

Jum reRAMAI layan..syok weyh..haha

P/S:kalaw aku mesti tak kuar suara..wahahaha

P/S:suara kaw dalam fon macam sore bapak aku weyh..giler GARAU..kihkihkih 
(jangan nak garang sangat ehh Amal)

SapeSAPE nak carik orang buat show,buleh jeh panggil amal nih..aku manager dia..wahahaha

story line for my life

7 comments:

the garang said...

sejak bila kau jadi manager aku weoii. remove!!! haha

kunci locker said...

hahaha..peh ! terbaek...hahaha...suara die mmg boom..aku tak blh kot tarik...hahah

::FAIZ FARISH:: said...

ko minat korea ek

HeziqaMushadadLee said...

@the garang : haha!kaw lupe daratan kan..penat aku bawak kaw naek jadi retis,last2 kaw lupe aku..HAHAHA

@kunci locker : haha!kan,memang sedap..kite suruh amal buat show ahad nih

@faiz : err boleh laa,

fierapirot said...

hahahaha..perghh layan weyh..hahahaha..ni yang aku terase nak duet dengan the garang ni...hahahaha...agak-agak boleh ark??..kekeke

Syarifah Ashikin said...

wahhh retis ya...

tyka said...

best best.. sedap suara the garang neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...