July 20, 2011

Rindu Tak?

Assalamualaikum,

Yeay!Aku update blog..Even dah dekat 3 hari aku tak update..
Sory sangat,sebab aku terus tak update ari ahad tu..cam yang aku janjikan..
Teruk betul kan,dah janji tapi tak tunaikan..

Hmm,rindu tau dekat blog ni.
Tapi nak buat macam mana,idea taknak keluar..

Korang rindu aku tak?
Tak?
HUHU,kejam sangat tu..

HAHA..aku rase aku update pendek je ni..
cuma nak tanye,rindu aku tak??

Rindu Aku Tak?

Jawab tau..tau..tau..

story line for my life

6 comments:

Mekz's! said...

agak la..hehe :)

HeziqaMushadadLee said...

Mekz's : wah!rindu ke?*terharu*

HAHA

[k]o{q}i[n] said...

hurmm... no komen..

HeziqaMushadadLee said...

ayie : HAHA..agak dah :)

tieka said...

hahaha..aku rindu sgtt kt ko meyh...blog ko dh berhabuk2..wakakakaa..

HeziqaMushadadLee said...

tieka : HAHA..aku dah kemas dah..tak berhabuk dah..ngee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...