June 24, 2011

Hari Ni Dalam Sejarah

Assalamualaikum,

Kalaw kaworang baca entry aku before this,
aku ade cakap yang "abang-abang" aku nih nak datang kan

taktaw?

sah!kaworang tak baca entry aku..hukhukhuk..
sedih ahh camne..

oke!tak lawak..
ENTRY ini...dah baca?

So,arini lah arinya..
dari semalam aku gabra tahap tenuk..huish!
lepas bersembang tahap tak ingat dengan dorang semalam,
siap aku kena basuh lagi dekat skype

Tu pun,naseb baek Amal takde,kalaw tak maw makin kecik otak aku ni asek kena basuh jeh..haha!
Amal takde pasal dia gi tengok bola semalam,owh ye!Malaysia menang 2-1

"dah lama taw,ketinggalan lah kaw"
err,Fine lah!

Berbalek pada topik,akhirnya "abang"aku tu datang jugak rumah aku,and meet mak aku,
teruk jugak aku kena basuh tadi,haha

KSP dengan Amal  dengan sorang awek nih,datang
first-first,jumpe,salam lah..abangkan,kena hormat..hehe
lepas tu aku bawak depa melawat zoo kecik yang ada dekat rumah aku..

then,sesi perjumpaan dengan mak aku,sembangSEMBANG,
mak aku cakap mak aku okay jeh,janji mak aku taw aku kawan dengan sape,
at least kalaw pape jadi nak report muke dorang(KSP dengan Amal) pun,mak aku dah buleh describe..
takleh bla kan?HAHA

dalam banyak-banyak coversation tu aku paling suke dialog nih,
KSP : Kiteorang dah anggap dia macam ADEK dah(nampak!adek weyh!)#bangge japHAHA

dan lagi satu,

Amal  : kalaw nak suruh kiteorang amek and hantar time pegi gathering pun boleh.(kaw yang cakap Amal ,aku tuntut..HAHA)

pastu..pastu

Amal  : dalam group tu,kiteorang(Amal  dengan KSP) antara yang rapat dengan dia..#pengsan jap..HAHA

lepas makan-makan,dorang stand by mode nak balek..so,nak balek tuh time nak salam tuh,nyepat pulok
KSP cakap "kaw jangan nak nipu mak kaw,aku terajang nanti" tu dia,haish!

Amal pulak cakap "jangan lupe forward handphone number kiteorang dekat mak kaw"

Konklusinya,mak aku dah kenal "abang-abang"aku nih,so insyaAllah lepas nih aku buleh pegi gath..*weee*

Special thanks to :
membe KSP nih aku tak ingat nak tanye blog ape..(ape blognye KSP?)
dan sume yang doakan aku dekat entry semalam..
rase nak lompat jeh sebab hepy sangat

p/s:muke KSP kiut weyh biler tak pakai mask #larikkkk

story line for my life

8 comments:

tyka said...

asl aku tak tau ni..
aku nk follow kot ..
demmmm

[k]o{q}i[n] said...

sori xdpt dtg...kje

~Kirin Selama Perak~ said...

nota kaki tu nak makan kaki !!!

HeziqaMushadadLee said...

tyka : sory!it was last minute plan


ayie : takpe..dorang datang pun aku dah hepy :))

KSP : haha!aku adek weyh,jangan nak derhaka..HAHA

imaza93 said...

heyy :D saya yang datang tadi!

ngehehe~
http://imaza93luvgreen.blogspot.com

thanks ehh nasi lemak! sedap!

Along Usop said...

hiyolah...


macam bawak rombongan merisik yo... tapi...



sapo pnyo??.. hhahahaha

HeziqaMushadadLee said...

imaza : haha..blur lak tadi lupe nak mintak url..hehe

along : takde nye rombongan merisik..hehe

Eyda Syahida said...

untunglahh dapat abang macam diorang.. huuuu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...