June 23, 2011

Keliru!

Assalamualaikum,

Bukan lagu keliru ajai dengan nurul tu,Bukan-bukan yang tu!

ni aku yang keliru!

Semalam aku adekan diskusi(skema pulak) dengan Abang yang Ni dan Abang Ni
(Amal takyah nak tacing dah,aku letak nama kaw 1st)

Nampak?tak pasal-pasal ade orang komen kiteorang ni cam tengah gaduh!
nih KSP punye pasal le,haish panggil aku macam nak makan!

oke!oke! tutup cite tuh..
lepas conversation tengah malam,silap PAGI kiteorang tu,
aku terus masuk tido,tak sanggup gelak layan depa berdua nih..
aku sent 1 mesej dekat parents aku,
#bahasa ringkas SMS digunakan

Aslmualaikum,ma!pa!friday ni kwn blogger adk nk jumpe mama n papa..(starting slow sikit)

dorang berdua.lelaki.amal dgn kirin.dorang je yg free.(nampak?betapa straight to the point nye aku)

im not really sure mama n papa ok ke tak,tp dorang sincere nk xplain all this thing..im hoping 4 both of u to meet and listen their thoughts..(aku dah start cuak nanye part nih)

and adk believe in ur instint,if instint ma n pa kata dorang bkn bdk baek,adk ikut je ckp pa n ma lps ni..adk harap sgt ma n pa bg last chance ni..luv n mis u(ni kire aku dah berserah je!)

gabra punye pasal,aku tak lena tido!haish..
pagi tadi bangun,segar bugar mata aku..
lepas buat keje sume,aku sent mesej dekat mak aku,
Ma,nnti beli perencah mee bandung byk3 ehh

pastu mak aku reply camni,

Mama x singgah muar la sayang lgpun rushing.Lain kali dear
(Naseb le,Amal dengan KSP..tak makan le kaworang..Hehe)

Pastu,lunch tadi aku try le ajak bapak aku makan dekat tempat faveret nasi kandar aku,
selalunya,kalaw tak cukup kouta family bapak aku jarang pegi,tapi arini oke pulak!

So,yang aku keliru tu,parents aku oke ke Amal dengan KSP nak datang nih?

kaworang rase camne?gabra aku tak hilang lagi nih..

p/s:Ya Allah!Permudahkan segala perancangan aku untuk keesokkan harinya dan lindungi perjalanan ibu aku dari JB.Amin!

story line for my life

6 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

amin~
apa2 roger ,k
:)

Farierahasanz said...

insyaALLAH sume nye oke nanti. .

to KSP , ang wat baek2 siket.!! wahahaa =P

HeziqaMushadadLee said...

KSP : oke!

Fariera : oke!haha..dengar tu KSP

Aiman Hj Amin said...

Hazeqa ni perempuan rupanya.. ingt lelaki.. hahah.. gmbr kt blog sume org lelaki.. heheh..

.miSz bubbLe. said...

akuu doakan kau keyh dear ^^
maaf . aku ta bole juinn la sygs .. no transport nak g umah kau la .. huhue

HeziqaMushadadLee said...

Aiman : haha..tu yg best tuh..haha

Aina : its oke..kaw doa dari jauh pun da cukup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...