July 4, 2011

Accept Differences

Assalamualaikum,

Semalam aku malas nak buat blogwalking sangat..
So,aku menghabiskan masa depan desktop aku ni untuk layan video pulak..
yang selalu aku layan for sure matluthfi90..
memang giler betul matluthfi punye lawak..
sampai bapak aku boleh sound aku direct je

"kau betul ke tak betul ni dik?"

Amek kau!sebijik aku kena..
dalam gelak-gelak tu..
banyak mesej yang cuba di sampaikan..
antara nya,tajuk kat atas tu..

cuma bezanya ialah..
aku nak sambung huraian pasal entry Blogger suke hentam orang ?
mana yang baca tu tau lah..
yang tak baca,rajin-rajinkan lah diri tu..

apa yang kita kena accept kat sini
sebagai blogger?

1)setiap pendapat atau idea,datang dari diri masing-masing..tak perlu jadi pengadil pada setiap entry blogger lain..bukan lah aku kata tak boleh langsung nak kritik..tapi korang yakin yang korang kritik bukan untuk jatuhkan semangat dan maruah dia?

2)terima pandangan orang lain dengan hati terbuka,jangan terus nak sentap..mungkin ada sebab si polan,si polan,dan si polan tu buat camtu..mungkin..Mungkinlah dia nak ubah cara korang so that korang boleh capai kejayaan dalam dunia blogging ni..

 

Jangan buat muka stress je..Jom layan Video matluthfi90 ni..Terbaik derr...
NotaPena : Accept differences,Stop Condemning - matluthfi.

Terima kekurangan orang lain.Bantu atasi kelemahan orang lain.Bangkitkan semangat mereka yang dah jatuh.Sebab hakikatnya,blogging ni satu komuniti..Tak perlu hentam orang sangat..sebab pusing-pusing,kita akan kena balik..

story line for my life

5 comments:

Dhiya Fariza said...

Nicely said :) I enjoy watching matluhtfi as well (I'm not sure if I spell his name correctly) T_T

tyka said...

terima teguran adalah sgt penting ..
jangan hentam blogger tau.. nanti kakak hentam adik

yad'z said...

anwar hadi! anwar hadi! ehhhh.. matlutfi!matlutfi! hehehhehe,, =P

[k]o{q}i[n] said...

betul la tu...

HeziqaMushadadLee said...

Dhiya : HAHA..he's nice :)

Tyka : ai..ai..kapten

yad'z : HAHA..

[k]o{q}i[n] : yep!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...