June 12, 2011

JOM JOIN SEGMEN"HOI..TIME PAGI JE MUKE KO ONLINE..HAHAHA"

Assalamualaikum,


Sape punye segmen laa merepek meraban nih,

haish!nak taw sapa?

"Owh,pakcek yang bajet seksi tuh"

aku tak cakap akmal,depa yang cakap..HAHA

sebab kaw SEKSA,ehh silap seksi,aku join laa..#takde kena mengena

nih nak bagi taw kome sume Top 5 yang selaloo online sampai subuh,

Top 5

Ady Budika
*sape kate abang aku nih taw botak pale jeh?amek kaw,rambut spiky aku bagi!

Top 4

Kyerull L Fresco
 walau bertongkat,tetap cool weyh ^^

Top 3

 Niq Afnan
tak nampak?abg niq aku taknak orang minat dia..muahahaha

Top 2

Akmal Hilmi
  *nerdy!HAHA tapikan still seksi #pengsan

Top 1

Kunci Locker
 errr#speechless

Perasan tak,sume yang online sampai subuh nih orang yang dah ade Hosting + Domain sendirik?
Kunci Locker tuh baru nak intaiINTAI market nak amek Hosting + Domain laa tuh,#aku jeles!

Agaknye kalaw aku nak femes ames cam depa kena online sampai subuh ehh?
HAHA..
taktaw le,tapi kan,ape depa buat no duk online sampai subuh?Jum cekidaot jawapan depa!

Ady Budika cakap -->Abang aku yang suwit nih online memalam bile dia keje malam jeh..(pendek jeh)

Kyerull L Fresco cakap --->Abang aku yang hensem nih,selaloo tengok movie jeh,bile tanye movie ape,dia cakap movie yang lameLAME(yang dia download kot) pastuh..pastuh..dia duk layan lagu,(sekepala dengan aku laa)

Niq Afnan  cakap --->Abang aku yang comey nih laa cakap,dia duk maen game,game dota laa,ape lagi online game apetah dia sebut,aku tak pandai nak sebut(oke!aku tak minat)kihkihkih pastuh dia tengok movie,yang dia godek dekat internet kot..KOT ehh,(yela,tak tinggal serumah,mane nak taw)

Akmal Hilmi  cakap --->online FB*ternyata!pasai selaloo muke dye jeh*,Blogwalking*bagusBagus*,berTweet!,chatting*dekat mne taktaw*,youtube*jgn tnye dye usha video ape*HAHA,last sekali!dye suke mengelamun!*terbaek laa!online pastu ngelamun!haish!haha*

Kunci Locker  cakap --->Selalu layan Sahabat blogger*yela!dyekan guard tak berbyr SB*haha..pastu pakcek nih rajen blogwalking memalam,and!dye suke update blog timeTIME camnih!


Dah tengok jawapan depa?pergh!stress aku,
"Pasai pa?"
Stress laa,pasai depa bukan carik idea nak update blog,
tapi tengok benda yang aku bese buat jeh,
even camtuh,blog depa still TERBAEK!
Jeles weyh!Jeles gilakk nih!
aku nak gak blog aku femes ames cam blog depa,
trafik mencanak jeh,
UV makin naek...Jeles weyh!Jeles!

P/s:AbangABANG,abang buat apa jah blog buleh femes?

P/s:AkmalHilmi,berapa seksi blog kaw sampai sume orang nak terjah?

P/s:Duda aku,brape banyak kunci dekat locker kaw yang buat blog kaw femes nih???

Share laa,Share laa..ehh (buat muke comey)HAHAHA

story line for my life

9 comments:

tieka said...

hahahha...nk tergelak aku baca entry nie..hehehe...semua ye femes2..hehehe..

HeziqaMushadadLee said...

tieka : aku tak buat lawak weyh ..haha

kunci locker said...

ok..sebelum tu aku nk tny..sjk bila aku femes ni??grrr....hahaha

HeziqaMushadadLee said...

duda : haha..naseb ahh

akmalhilmi said...

lolz
amik gak pic buruk aku tu
ahahaa

HeziqaMushadadLee said...

AH : memang saje!

vampire's lovex said...

hahahaha lawak... depa pakai asap2 kot sebab tu ramai datang..kahkahkah..

darxniq said...

apesal aku gelap sekali..hahahah

HeziqaMushadadLee said...

VL : haha!no komen

Abg Niq : haha..tu je gmba pling hensem adek berjaya stalk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...