June 12, 2011

Aku Nak Mintak Maaf =(

Assalamualaikum,


Aku nak mintak maaf dekat semua blogger yang pegi Event Lepak dekat Times Square arini,
Ye!aku taw salah aku sebab tak datang,aku admin tapi datang,ape kes kan..?

Aku bukan taknak datang,cume aku perlu patuh setiap apa yang parents aku suruh,
Ye!mungkin bagi orang lain parents aku kolot,
tapi tak bagi aku,
aku taw,mama and papa aku sayang dekat aku,sebab tuh dorang tak kasi aku kuar dengan orang yang dorang tak caye,

Bagi orang lain,sure tertekan,
aku jugakk camtuh!

Harapan aku tinggi untuk pegi TS arini,
tapi dah tertulis,aku takde rezeki dan jodoh nak jumpe kaworang sume,
sedih?

Memang sedih,takde word yang aku dapat carik untuk hepikan aku,
pagi tadi aku bangun pun 430am,
time tuh jugak setan duk hasut aku suruh pegi jeh event tuh,even makbapak aku tak kasi,

tapi aku tak buat,sebab even aku sedih,
aku akan lagi sedih kalaw makbapak aku sedih dengan apa yang aku buat,
aku sure dorang akan kecewa dengan perangai aku,
dan aku pasti,hubungan kiteorang takkan jadi baek lagi,

mungkin mak aku buleh maafkan aku kalaw aku buat keje giler tuh,
tapi,aku pasti..SANGAT pasti!yang bapak aku takkan senangSENANG maafkan aku,
KEJAM?
Tak!tu cara bapak aku,bapak aku paling susah nak percayakan orang kalaw kepercayaan dia pada orang  tuh da tinggal 0%

kenapa aku cakap camtuh?
sebab aku penah alami,
rase tak ditegur berhariHARI oleh orang yang paling aku sayang,
rase dibuang ketika itu bile bapak aku langsung buat tak endah dengan aku,

CUKUPLAH!CUKUPLAH,cume hari itu,hari yang bagi kesan dekat aku,

aku tak sanggup tengok parents aku menangis,
aku tak sanggup dengar kataKATA kecewa yang bakal keluar kalaw aku ikut kepala aku,
aku tak sanggup parents aku buat derk jeh dengan aku,
dan aku tak sanggup kalaw terlintas dalam hati dorang,dorang menyesal punye anak macam aku!

Buat Kawan-2 Blogger!
sekali lagi aku mintak maaf,
aku sedar kesilapan aku berbuat janji walaupun aku tahu susah untuk aku tunaikan janji tuh

sejujur-jujurnya,aku rindu sangat nak lepak dengan kaworang,
rindu nak kenal dengan kaworang,
rindu nak gelak-2 dengan kaworang,
aku rindu!AKU SANGAT RINDU!

aku taw,mesti BFF aku akan sedih bile aku seolah-2 pentingkan kalian,
tapi percayalah,sampai bile-2 kaworang tetap BFF aku,

Berjumpe,Berkawan dengan budak blogger mungkin buat kaworang rase aku lebih sayang dan rapat dengan diaorang,
Mungkin!tapi Tak!

Jauh mana pun hakikat yang aku pendam,carta nih sentiasa aku pegang!

Familys always come first,
BFF is part of my life,
Friends is sumthing that I dont want to miss out!

AKU MINTAK MAAF PADA SEMUA YANG HADIR EVENT LEPAK HARI NI,

P/s : mungkin lepas nih,aku kena bawak beberapa orang bloggers untuk jumpe personally dengan parents aku,
BEBERAPE ye,kalaw sorang nanti tak pasal depa ingat tuh pakwe aku (erk)--,--(haha)

story line for my life

15 comments:

elis wanie said...

ala chill.wani pun tak dapat join,takpe kita jumpa dilain masa dan tempat.sabar,ni mesti ada hikmahnya=)

zeeck said...

huhu lepak laa...xde pe nak dikesal kan....z xpenah lagi lepak ngan blooger len..lau dapat bess gak :D ade event len gtau la :D

HeziqaMushadadLee said...

eliswanie,oke jeh..thanks yaw!

HeziqaMushadadLee said...

@zeeck,buleh jeh..add laa fb,

SyedGraphiX said...

alalalallaalalalalaa... yayy . ahaa. takde pe. alaaa... same la. mak syed pun tak kasi keluar dgn strangers. pandai2 la bodek

HeziqaMushadadLee said...

@syed : haha..awat xcited nih?hmm,pandai2 bodek?wah!da hbes bodek nih..hmm

yaya said...

i think logic je kot if parents tak kasik kua ngan strangers. chill lah :)

HeziqaMushadadLee said...

yaya:yep!

@taufiqhelios said...

sabar ye...nnti u bwk la bloggers pompuan ke..jupe ur parents..baru diorang caya

SheyPull said...

penat aku dok kat TS tadi tggu kor...:P

SheyPull said...

JOM singgah blog saya nak... aduhai...BORING nye...eh ape maksud BORING?

HeziqaMushadadLee said...

TH : hmm,taktaw nk ajak sape..ajak TH laa..hehe

@sheypull : sory!aku taktaw akn jd teruk cmni,hmm

MaiRa QuEeN said...

xpe..nnt kite buat lagi ye dik..yg more bigger than dis..anyway yg tekan attend ramai jugak tak dtg dlam 7 orang x slah..tp kedtang melbihi yg dijangka..sampai 54 or 56 mcm tu la...nnt akak kira balik..

HeziqaMushadadLee said...

kak maira : hmm,insyaAllah..tak berani nak bg kata putus..^_^

Farierahasanz said...

sokey dear. . no hal laa . kitorg paham . . parents lagi pnting . jd ank yg solehah tue lagi penting kan.?? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...