June 26, 2011

Down

Assalamualaikum,

Malam ni aku takde mood nak up entry..
entry review novel pun dah selamat duduk dalam draft..
lepas dapat sykpe dari sorang best friends aku,
terus down mood aku..

update entry ni dalam keadaan terpaksa..
nak luah apa yang tersirat,tapi takde mood..
aku gagahkan jugak diri update blog ni..

seriusly aku down sangat..
tak sangka aku ni takde erti dalam diri dia,
susah sangat agaknya nak mesej aku,
oh!mungkin dia dah lupa nombor fon aku..
Ya!mungkin!


korang tak tinggal aku,kan??
korang takkan tinggal aku kan?kan?

aku dah penat tima semua kehilangan orang yang aku sayang,sorang-sorang pergi..
aku taktau apa salah aku,
apa aku buat sampai sorang-sorang pergi..
semua orang yang aku sayang..
sampaikan aku rasa takda guna aku sayangkan orang,kalau sorang-sorang nak pergi..

mungkin pada dorang aku bukan sape-sape..
tapi pada aku?
bila aku sayanglah masing-masing nak tinggal aku..
apa salah aku????

story line for my life

6 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

selagi nyawa dikandung badan..
insyaALLAH aku tak lupa.
:)

.miSz bubbLe. said...

Kitowg sntiasa ad utk kau .. Kita ibarat satu famly blogger yg besar .. Kalau ad masalah jgn segan carikk ja kami .. Selagi termampu . Past akn d tlg (:
Aku syg kau la kawan ^_*

With lots of love,
Aimi aina

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

sabar okay, maybe de hkmahnya..kawan beribu lagi boleh dicari..

S M I L E S~

:)

tieka said...

aku xkan tinggal ko..ko kan kwn aku..aku pun syg ko gak laa...aku pun mcm ko jugk...xnk ko tinggalkn aku sorng2..

yunZ said...

sabaq2

HeziqaMushadadLee said...

KSP : thanks yaw!"abang kan"

Aina : sayang kau jugak kawan..

Fee Hafeezah : mungkin..thanks BTW

Tieka : kalau kau tinggal aku,aku smackdown kau..heee,thanks kawan

yanz : insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...