June 26, 2011

Aku Sombong ?

Assalamualaikum,

Tadi aku jalan-jalan terjah blog DT dan baca Entry ni.
Aku ada komen dekat situ,

Malas nak hurai panjang-panjang,yang pasti komen tu adalah aku sebut pasal cousin aku yang aku tak kenal pakat cakap aku sombong.

So,terfikir nak up entry pasal benda ni,
Aku taktau lah in case ada orang dalam dunia blogging cakap aku ni sombong jugak.
tapi kalau ikut observation aku dengan kawan-kawan aku,(flashback moment)
sebelum diaorang rapat dengan aku,
semua..SEMUA ye,cakap aku sombong.. =.=

Lepas tu,ramai-ramai sambung yang muka aku macam nak telan orang waktu first time tengok..=.="
Adeh!Seksa jiwa aku..

Muka aku memang kalau pandang orang tu macam nak telan,sebab muka aku ikut muka bapak aku,serius memanjang..tapi tak bermakna aku serius sangat.

aku boleh je jadi giler-giler macam perangai korang..
tapi tengok time lah kan,takkan time serius pun aku nak buat perangai gila-gila aku..

berbalik pada topik.,
sebab muka serius aku ni lah orang kata aku sombong,
cait!Don't judge a book by its cover lah..

aku memang kadang-kadang susah nak tegur orang kalau baru first time jumpa..
tapi tak bermakna aku sombong kan,
kalau korang tegur aku,aku layankan aje.
takde lah pulak aku buat muka sombong ni.

tak percaya aku tak sombong?
pergilah tanya mana-mana budak dekat group blogging (yang kenal aku) aku ni sombong ke tak?

ke,korang still nak cakap aku sombong?
okay-okay..
sila lah bagi jawapan korang,kenapa lah korang fikir aku ni sombong?

pening dah aku fikir ni,cuba tolong aku ^,-

story line for my life

7 comments:

Chegu Zubir said...

tips utk elak orang kata kita sombong....senyum selalu
hehehe

jom baca
Pandai-Pandai Je Cakap "Ayahanda" Milik Korang ( Pekida )

HeziqaMushadadLee said...

Chegu zubir : haha!thanks untuk tips,akan di ubah nanti..hehe

Pendamba Mawar said...

sombong---------------->

HeziqaMushadadLee said...

faiz : haha

fyy mokhtar said...

tak sombong :)

.miSz bubbLe. said...

Kau ta sombong la sayang ..
Kau cuma ganehh je ..
Haha

HeziqaMushadadLee said...

fyy mokhtar : time kaseh =)

aina : akhirnya!komen jugak dkt blog aku..haha ganeh ehh?memang pun..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...