May 2, 2011

"SyedGraphiX FOLLOWERS BLOG REVIEW

Assalamualaikum,

Nak Join CLICK SINI

3)haish,Perah otak Mas,perah otak..Okay,kejap
  • Sebab aku tak penah diREVIEW(rasenye)
  • sebab aku tahu banyak yang kureng
  • sebab aku sememangnye perlu diREWIEW oleh blogger senior..=))
4)Aduh!ni yang lemah semangat nii =))
  • Header cantek
  • follower memang takyah cite laa ramai nye kan
  • blogger femes,(hehe)
rasenye aku takleh nak kutuk pape laa..hik hik hik..=))

CHECK LIST
1) Follow blog aku..*nama pun follower blog review kannn*-DONE(baru follow tadi..sory ehh tak perasan belum follow =))
2) Buat satu post tajuk "SyedGraphiX FOLLOWERS BLOG REVIEW -DONE
3) Sebab ape korang nak join ni?-DONE
4) Bagitau skit kat aku ape yg best and tak best nya pasal blog aku ni.. tiada limit perkataan. HAHA. ikut la korang nak cakap smpai lebam skalipun..-DONE



story line for my life

2 comments:

cik pulau said...

cik pulau pn join.. lalala~
selamat di riview yer..

HeziqaMushadadLee said...

@cik pulau : hehe,tengah tunggu dgn debaran..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...