May 2, 2011

Form 6?

Assalamualaikum,

Selepas dicheck oleh Eddin
akhirnye,
MAS IZEAN HEZIQA BINTI MOHAMMAD MUSHADAD
telah ditawarkan untuk ke Tingkatan 6 Bawah dengan jurusan kemanusiaan .

agakAGAK kaworang aku terima takk???
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
TAKK!

kenapa?
pasai aku TAK MINAT jurusan kemanusiaan
aku TAK SEMANGAT nak mengadap baju sekolah lagi..(hehe)
aku TAK SEMANGAT nak mengadap 2 tahun sebelum amek STPM..(seksa owh)

aku memang "errr" sangatlah nak masuk form 6 nii
aku tak menghina atau membantah ke ape..
tapi sememangnye aku tak minat nak belajar jurusan KEMANUSIAAN..
ibarat kata aku,"tak kena dengan jiwa laa"

Doakan aku dapat lah coarse ARCHITECTURE di UiTM nanti..=))
yang dapat Form 6 and nak masuk Form 6,goodLuck yaw!


p/s:paling penting,jangan lupe aku,kalaw takk aku smackdown kaworang..HAHAHA(gelak kejam)
Der,undi abg aku ehh =))


story line for my life

8 comments:

eddin93 said...

hahaha kau tag aku ? auww auww ! haha :P
erk same la nan aku :P rindu sekolah tapi mls nk g sekolah len da :P haha
erum ... insyaAllah kau boleh mas :)

HeziqaMushadadLee said...

@eddin : haha..aku tlg promote nii..hehe aminn!

eddin93 said...

thanksthanks ! blog aku da la x hot cam kau!

HeziqaMushadadLee said...

@eddin : mne ade hot din..bese2 je..hot lagi blog abg kyerull tuu..header pun cantek..
p/s: din,buanglah word verification dekat entry kaw..nanti blogger tak suke komen..and buat cmnt guna pop-up window..=)) teguran ikhlas =))

eddin93 said...

hahaha thanks menegur ! urm yg mane ek ? aku jahil nie :P haha

HeziqaMushadadLee said...

@eddin : err,pegi dekat setting,carik comment..pegi dekat comment form placement,pilih pop-up window.lepas tuu skroll dekat bawah ade show word verification for comment klik no..save.siap =))

cik fza said...

matrik xminta?

HeziqaMushadadLee said...

@cik fza : heh,tak minat..hehe..sebab jenis diri sendiri yg takleh time pressure banyak sangat =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...