April 16, 2011

sayang sangat!

Assalamualaikum,

Jangan marah ehh kalaw entry ni terasa macam takde isi..
cume entry kali ni aku dedicate specially untuk seorang abang nii..


okay!kalaw ade yang tak tahu,aku nii baru je balek dari UiTM S.Alam,kes interview coarse..
BUT,aku nak tutup cite interview dulu,nanti aku sambung,sekarang nak fokus dekat abang nii....

aku kenal dia tak laa lame..
tapiTAPItapi..
perangai aku yang sememangnye cepat sayang orang nii dah terjangkit dekat abang sorang nii...
time aku bace entry dia,Yang Nii

tahu tak ape aku rase?

  1. sedih sangatsangat
  2. rase macam aku nak kehilangan seorang abang...
  3. sebak tak yah cite laa kan..
Perghh!!!naseb tak meleleh je nii,,,aku cover je.

nak tahu kenapa aku rasa camtuu?
  • sebab aku anggap dia macam abang aku,(even aku tak tau laa dia anggap aku nii adek dia ke tak,kan)
  • sebab aku MUNGKIN dah takleh bace entryENTRY dia lagi.
  • sebab aku dah sayang dia,macam aku sayang abang aku sendiri.
Aku adalah manusia yang SENANG nak suke orang tapi SUSAH nak sayang orang.
bile aku dah sayang seseorang tuu,aku akan sayang dia betulBETUL.
tak kiralah orang tuu suke ke tak dengan ape yang aku rase..
aku rase itulah perangai aku yang paling MENCABAR sekali..

Untuk abang ,

Even abang anggap adek nii cume kenalan biase,tapi adek anggap abang as abang adek.
tak tahulah kenapa,tapi memang tu lah hakikat yang abang kena terima even abang tak suke..(Sorry)
adek akan doakan operation abang berjaye..
sebab adek tahu,abang bukan orang yang lemah semangat,kan?
kalaw abang nak tahu perangai adek yang dekat atas nii,abang tanye membe rapat adek,Mimpi Puteri Manja




Adek sayang sangat dekat abang,taw!(ini betulBETUL)
Soo,abang kena kuat semangat taw!
Sebab adek nak bace lagi blog abang!

story line for my life

10 comments:

KyêrulL said...

(-__-) suka buat abg terharu bila baca entry adik tau.. thanks.. itu cuma entry lah.. tapi betulkan yg hidup pastikan mati.. dah dah chill saje.. ^.^

Farah Shamsudin said...

ha! janganla sedih2 dik.. akk rasa abg tu pn syg adik tu..

♥ ..misz jenab..♥ said...

owh abg itukah..aku pown dah bace entry dye..sabo keh,,tuh dugaan tuk dye Allah nak uji dye kuat or x..kiter yang dngr nie hanya mampu doakan dye moge2 dye selamat n mampu hrngi dgaan tuh..insyaallah dye kuat..pray 4 him bnyk2 k..=)

Fatin Hairi said...

hey, kwn! jgn r cdey2 k.. ko doakn tok die k.. kalu ko cdey, die ag cdey.. ko kene bg die semangat au..
insyaallah, sumenye brjln dgn baek..

HeziqaMushadadLee said...

@kyerull : abang!hik hik hik...memang suke wat abg terharu..hehehe..
sayang abang!be strong oke!abang,bile operate?dekat hosp. mane?

HeziqaMushadadLee said...

@Farah Shamsudin : oke kak!

HeziqaMushadadLee said...

@misz jenah : thanks makcek kantin =))

HeziqaMushadadLee said...

@mpm : Babe!oke,sayang kaw!sangatSANGAT

darxniq said...

mengada r mamat tuh..ahhaha..grrrrrrrrr...

HeziqaMushadadLee said...

@darxniq : hah!sudah!abang niq dah gerammm....nanti adek wat untuk abang ehh =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...