April 19, 2011

Abang kah ??? =)) [Part 1]

Assalamualaikum,
hah!meh nak cite..
SejakDuaTigaMenjak aku masuk groupGROUP blogger nii..
aku dapat ramai kenalan..opss aku istilah kan TEMAN...
tapiTAPItapi..
aku ade abang jugak taw..
nii nak cite sal abang aku yang sulung(eceh!sukeSUKE hati je letak..)
hah!kenal dia lepas aku kenal abang aku no 3(kot laaa)
maen add aje dekat MukaBuku..

yang bestnye pasal abang aku nii,
orang nye gileGILE sikit(bagi aku le)
nak kate hensem,ade rupe weyh..
tapi bagi aku,abang aku nii cute..hehe..
tang mane?tang asset dia..muahahaha(habes aku,kalaw dia kejar sampai rumah)

aku suke sangat bace entry dia..
leh dikatakan aku akan masuk blog dia,setiap kali aku bukak blog..
nampak je ade entry baru,
terus aku terjah..

Penulisan dia memang tak macam aku laa kan..
aku muda lagi,so penulisan tak matang mane..
abang aku nii dah tua,(opss!)
so,penulisan dia memang matang sangat laa kan..(hehe)

malas nak cite lebihLEBIH,gi tengok sendirik laa...
cute kan??
tapi aku tak sure dia single ke tidak,pasal sekejap dia dengan LISA ,sekejap dengan FL,sekejap dengan akak-comel aku...(oke!akak-sayang yang suruh,hehe)
Pergh!pening adek dia nak pikir..hak hak hak
wah!boleh tahan romeo abang aku nii..hik hik hikk...


p/s:(aku maen sukeSUKE chop dia abang aku, sat gi kalaw dia tak mengaku aku adek dia..mane aku nak larikkk?)


story line for my life

10 comments:

kim heeruul said...

xnampk muka dia pon..hihiih

Sunah Mohammad said...

Dia dengan amalina..ahahaha~ ops!

HeziqaMushadadLee said...

@kim hee ruul : haha..carik carik..malas nak godek gamba dalam fb

HeziqaMushadadLee said...

@kak sunah : hik hik..adek dah tambah..hehe

~...AmALinA....~ said...

hamboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HeziqaMushadadLee said...

@kak amalina : errr,~~nak larikkkkk

darxniq said...

ewah3..hahahhahaha....kejar dia sampai dpt..

HeziqaMushadadLee said...

@abg niq : errr!hik hik hik...jangan kejor bang,belnje adek eskrem takpe..hihihi...

KyêrulL said...

HAHAHAHAHHAA

HeziqaMushadadLee said...

@kyerull : hahaha!seronok abang gelakkan orang ehh,sat g adek buat abang punye pulakk..=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...