April 13, 2011

Minggu Oreintasi UBM | Mari Berkenalan.

Assalamualaikum,



UBM nak buat minggu Oreintasi so sebagai pelajar baru,kena lah ikut cakap prof,karang tak pasal je kena campak kat pulau terbiar..HEHE
So,aku nak jawab soklan yang disuruh aku jawab..=))

Tugasan Pertama dekat atas tuu(gambo tuu le)


Kedua : >>Nama : Mas Izean Heziqa Binti Mohammad Mushadad
             >>Nama Blog : Story Line 4 My Other Life =))


Ketiga : Sejak mula berblogging?
>>Hmm,mula berblogging since 1st January 2011 (1.1.11)Wah!Cantek number.,hehe dah lama aku berminat nak berblogging tapi sentiasa kekurangan idea dan time tuu aku terase macam aku still kanakkanak riang yang mempunyai idea tak matang,mungkin sekarang aku rasa entry aku dah cukup matang,KOT..ye,Mungkin..

Keempat : apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
>>Hmm...Hmm..Semakin menjadi kegilaan remaja dan bukan remaja,hehe Seriusly,berblogging dah rupe trend tahun 2011 ni,makin ramai blogger baru yang join dunia blog termasuk lah aku..Dengan macammacam sebab diaorang berblogging,ada yang sukesuke,takut ketinggalan,kejar glamer,tapi aku,sebab rasa berblogging dapat me-release-kan stress aku tentang kehidupan aku,tengok entryentry yang bloggerblogger post buat aku rasa seronok tengok ketekunan diaorang..Ehh terpanjang pulokk...

Kelima : pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.
>>Sangatsangat Hebat,sebab mampu mengumpul ramai bloggerblogger yang hebat.,UBM jugak boleh jadi tempat menambah ilmu tentang berblogging buat orang baru cam aku.And,UBM boleh jadi tempat menambahkan kenalan,sama macam IPTA or ITPS,orang cakap takkan berseri hidup kalau takde kawan,,so..dengan adanya UBM sekaligus menambahkan kawan yang boleh membantu sesiapa yang memerlukan bantuan,Kan?

Terbanyak pulakk membebel,LULUS tak assignment saya?HEHE =))


story line for my life

4 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja student UBM juga



Your eyes are too precious

HeziqaMushadadLee said...

@manja : selamat berkenalan =))

Nizam said...

datang kenal member UBM... hehehe

HeziqaMushadadLee said...

@nizam : wah!time kaseh banyakbanyak =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...