April 13, 2011

Hadiah =))

Assalamualaikum,
Sehat bloggerblogger semua?
Bagus kalaw sehat,=))

Entry kali ni pasal hadiah untuk follower aku yang dekat ENTRY NI =))

okayokay,aku dah nampak muke excited abang-hensem =)) hehe

PERHATIAN :
untuk pemenang ni,tak taw visit ENTRY NI =))

Aku baru hantar hadiah kaworang,
Aku gune ABX courier service ye,
so jangan confuse,
Kalaw ternampak dekat sender bukan nama si-comel-HM ni,jangan tak amek pulakk...

NAMA SENDER : ACU TRA RESOURCES,
ALAMAT SENDER : NO79 JLN 7/1 BDR TASIK PUTERI

mesti nak tanye sape Acu tra resources tuu?tuu company family aku,soo sebab ade courier service aku pun amek kesempatan,hehe..

NEXT :   


no Airbill :(check time nak amek adiah,)
2018313905 >> abang-hensem


time nak sign nanti makesure semua maklumat yang aku bagi betul ehh,karang dapat benda lain pulakk...
sekiranya dah terima tolong bagitau dekat aku ehh,pasal takde laa kaworang bising adiah tak sampai..

buat 4 orang blogger lagi,

Sory kalaw lambat pasal alamat takde dan ade kesulitan laen dari pihak aku,mintak maaf banyakbanyak...


story line for my life

5 comments:

kim heeruul said...

yay..
xsabo nye...thankz..^^

KinosKoko said...

heeeee...eksaited2..thax heziqa...:)

HeziqaMushadadLee said...

kim heeruul : most welcome

kinoskoko : most welcome jugakk

FiQx said...

muahx!

HeziqaMushadadLee said...

@FiQx : ahakz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...