April 28, 2011

Memang Sedih Sangat =((

Assalamualaikum,

Dah bace entry aku yang tadi?
Yang Ini dan arini dah undi abang aku dekat Entry SINI

Tadi aku sedih,
dan sekarang aku kembali sedih..
tadi sedih pasal Yang Ini..
sekarang sedih pasal Dia Nii..

Meh sini,

klik gambar untuk tambah kalsium

Sape tak sedih der,,membe tuuu..
giler sangatlah aku kalaw tak sedih!
dengan text dia yang memang aku rase cam nak fly pegi penang...
pastu nak bagi penampor sebijik kasi sedar sikit yang dia tuu ade kawan..

Lucky,theres someone yang buat aku cool down sikit..

nak taw?
meh sini meh


klik gambar untuk tambah kalsium


To ---->Abang Ady : thanks sangat sebab sudi tenangkan adek..
adek tak buat pun care abang tenangkan diri tuu,
sebab cakap dengan abang pun adek dah rasa okay sikit..
Thank You So Much..Nii yang buat adek sayang kat abang nii..heeeHEE =)

To--->Boy : kaw jangan mengade nak bagi aku sedih..aku smackdown kaw nanti..
pape jadi sekalipun..(perbualan mesej DIRAHSIAKAN) aku tetap kawan kaw..

And,Yes!aku muda lagi laa nak kawen dengan kaw!HAHAHA...kut ye pun,tunggulaa aku habes study dulu!muahahaha..

(okay!ready,get set,larikkkk~ ~)


P/S:Tadi time aku touching enn,
lawak abang Niq dengan abang Kyerull pun takleh bagi aku gelakk..
memang derm sangat kut!!





| Ciptalah seberapa banyak kenangan manis bersama orang yang kita sayang,
kerana kenangan itu bukan untuk diratap jika kita pergi dulu,
tetapi untuk dikenang dan 
menjadi peneman dikala rinduu datang menerpa .|

story line for my life

10 comments:

AdyBudika said...

maaf adik..abg baru perasan abg lom follow blog adik..nyaris jadi follower ke 100 :)

HeziqaMushadadLee said...

hehe..takpe..u are the lucky 99..nanti amek hadiah dekat kak sunah..haha(tetibe!)guraw je..=))

MaiRa QuEeN said...

adik...xpe la bnyak abg...huhuhu..kak pon ade nie..

HeziqaMushadadLee said...

sis @maira : nape ckp cmtuu..abg dgn kakak tuu bagi adek same penting taw =))

izwan said...

dem ko !! sejak bila aku nk ckp nk kawin ng ko ni ??!! aku tak ingat.. ke aku ilng ingatan sbb nk kawin ng ko?? hahahahhaa...

HeziqaMushadadLee said...

@izwan : bengong kaw!kaw yg ajak ehh..hahaha

hafiz hafizol said...

erk??? ape kehalnya nie???

HeziqaMushadadLee said...

@hafiz hafizol : err,konflik dalaman..

Sunah Mohammad said...

akak suka lahhh...ayat last tu...yang highlight dengan kaler hijau...:)

HeziqaMushadadLee said...

@sunah : akak suke?wah!ayat yang adek cipta sendiri..ntah turun dari mane ilhamnye..hehe p/s:boleh jadi penulis tak sis?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...