April 28, 2011

Good News =))

Assalamualaikum,

yeah!mood dah kembali sebagai mane Pakcek Boy kembali gelak ketawa.
okay,ade 2 kut berita gembira =))

First and foremost aku nak tanye nii..
memandangkan ade antara pemenang dari ENTRY NI =))
tak respond langsung pasal hadiah dorang yang perlu dituntut nii..
aku nak tanye laa majoriti dari kaworang sokong ke tak kalaw aku bagi hadiah budak yang tak dapat tuu dekat Dua orang follower baru aku..

kalaw ade lebih 5 orang yang yang MENYOKONG atau TIDAK..
maka aku akan ikut suara majoriti laa..

soo?


second good news is..
aku nak buat kek pisang..abang ady <---- sila jeles..
hehe
soo,doakan aku dapat carik bahanBAHANnye..
and yah!time kaseh bebanyak lah dekat PCM..
sebab ade jugakk rupanye kek pisang nii..yeah!besok aku nak beli barang =))
Wish Me Luck,(-,^)

story line for my life

10 comments:

KyêrulL said...

Hiks3 GOOD LUCK!!

HeziqaMushadadLee said...

@kyerull : thanks abang..yeah!adek nak panggel abang..buleh kan?hehe
time kaseh abang..=))

kim heeruul said...

tunggu lagi 1weeks..kalau xde pape respon gak..baru hang bg kat 99 n 100 tu..^^
yg 99 tu kim knal..keh keh keh

HeziqaMushadadLee said...

@kim : haha!kire kaw tak setuju laa nii?

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhhhhhh!!! cepat buat kek pisang! nak tengok!!!

Cik Cempaka said...

nak bagi hadiah tu kat follower 103 pun boleh jugak..hihi

darxniq said...

bg kat abg niq jer..ahhahahhahaha

HeziqaMushadadLee said...

@sunah : errr!oke2 ptg nnti adek carik bahan2 dia,hrp2 dpt le..=))

HeziqaMushadadLee said...

@cik cempaka : haha!awak lambat laa..=))

HeziqaMushadadLee said...

@darxniq :haha!mengade laa abg niq nii..abg lambat laa..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...