April 28, 2011

Aku nak sedih boleh takk?

Assalamualaikum


AMARAN KERAS :
entry nii takde isi aku rase..cume ditujukan khas buat Yang Nii dengan Yang Nii Jugek

asal aku suke tulis entry KHAS nii??
aku punye suke laa,
blog aku..
HAHA(gelak tak ikhlas)
taklah..
aku tulis blog untuk tulis ape yang aku rase..

So,nii ape aku rase PEPAGI nii..
nak taw ape???
sedih
spell this word loadly please!
S.E.D.I.H
yes!TOTALLY


mesti dalam kepala tanye,kenapa kan??



Dah visit???
like i said before
mereka ialah abangABANG angkat aku(kut)
even dalam dunia blog..BUT knowing myself well,rasenye mereka ini dah dianggap sama macam abang aku..

To : myABANG/s
> adek sedih!sedih bile abang adek sedih..
ye!mesti abang pikir,
"nak sedih ape nye,kite tak penah berjumpe.In Fact,takde relation yang rasmi pun"

tapi!
I have to admit that you guys(abang NIQ,abang ADY,abang KYERULL andd abang ALONG) ,
bukan abang adek..(sebab rasenye,cume adek yang letak title ABANG tuu kan,while kaworang tak penah pun mengakukan..)
BUT,u need to know sumthing,
rasa comfortable,caring,loving..dengan ABANGabang sume buat adek rase I have a brothers even yah!I'm a sister to my dearly brother..but abangABANG semua buat ade rase adek ade lagi abang that I dream to have just like arwah abang.,BUT he left me earlier.ABANGabang buat adek rase disayangi sama macam arwah abang sayang adek.(see!airmata dah mengalir)

Please,stay by my side until the world end,will u ABANGs and KAKAKs?
AND,
can I hear all of my ABANGS and KAKAKs call me ADEK(if u felt to call me)...

B4,the tears comes out again..yah!AGAIN..i will ending this entry with,

ABANGs and KAKAKs(angkat) :
I never thought that I have this much of love with myBROTHERS and mySISTERS,
BUT
I LOVE myABANGS AND myKAKAKS
adek SAYANG sangat dekat abang and kakak adek..=((


I am TRULY and MADLY love you guys!=((

Sorry if myABANGs and KAKAKs felt like,
"I am NOTHING in your life,and you still can MOVE ON with or without ME,"
dont you?


p/s: I could'nt help my mood to be great in just a second,if they are not!



Sorry if myENGLISH is bad!

story line for my life

16 comments:

darxniq said...

erkkk...jgn la sedih kamu!!...

MaiRa QuEeN said...

nak abg jgak!!..

KyêrulL said...

aiyoooooooooo... xmo xmo sedih..

Sunah Mohammad said...

adekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! jangan sedih!

HeziqaMushadadLee said...

@darxniq : tak boleh dah rasenye..
=((

forever love said...

jgn la sedih.. saba lah.. mungkin ada sebab lain diowg buat cmtue ok...

chill la..

HeziqaMushadadLee said...

@maira : sis,amek laa..hehe

HeziqaMushadadLee said...

@kyerull : takboleh!nak nanges dah nii..=((

HeziqaMushadadLee said...

@sunah : sis,i could'nt help my tears from flowing again AND AGAIN..but yah!i'm appreacite that u called me "Adek"

HeziqaMushadadLee said...

@forever love : hmm,i have try but i cant!=(( BTW,thanks

Along Usop said...

haip!! namo gini2 k!...
b strong! :)

HeziqaMushadadLee said...

@Along :huk!tak boleh laa..dye nak sedih gak pepagi nii..huk huk huk

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

alolololo knape cedey cedey..namoo namoo..aku pon xdek abg,,kdg2 jeles taw tngk mmber2 yg ader abg..yelah cam best jewk kn..hehe yes fiza tau fiza ade abg tp fiza xsempat jumpe,,abg dh pegi dulu..=( tp ape2 pon fiza tetap hepi sebb still ade sis..dah laa namoo cedey2,,u still ade ramai abg angkat yg syg u kn..chill ya...=)

~...AmALinA....~ said...

adikkkkkk tamo la sedey....huhuhu

HeziqaMushadadLee said...

@fieza :haha!panjang giler kaw kumen..hehe..hmm,nthlaa rase mcm tak smpat nak mnje dgn arwah abg,dia pegi wktu aku tak taw pape..dalam umo aku 5 thn cmtuu laa..ntahlaa..rinduu sangat time aku selaloo main dgn dia bile balek tadika..rinduu sangat!

HeziqaMushadadLee said...

@amalina : sis,tak boleh nak berhenti sedih..mood dah mcm ombak dah!BTW,thanks sb panggel adek "adek"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...