April 15, 2011

Kenapa jadi cam ni???


Susah sangat ke weyh?
payah benar ke nak buat benda tu?
serius aku bengang giler!
+
Sedih giler..

Aku text pun kaw dah tak layan kan?
asal aku text je,kaw tak layan!
FINE LAA!
kaw rase semak sangatkan aku nii..
dengan orang lain kaw boleh je kan reply...

SUMPAH dowh!aku sedih giler sekarang..
terus rase macam nak cancel je jumpe kaw ahad nii!

kalaw orang lain nak cakap aku gedik sangat,
FINE!
kaw tak rase kan..
dari semalam aku text tak balas..
salah aku jugakk ke?
still nak salahkan aku ke?

AKU MALAS NAK JUMPE KAW AHAD NII!

BILE KAW SEDIH KAW CARIK AKU,
TAKKAN BILE AKU DOWN AKU TAK LEH CARIK KAW????????

BANYAK SANGAT KE AKU MINTAK?
AKU MINTAK KAW BALAS JE MESEJ AKU KAN?
KALAW KAW TAKNAK LAYAN SEKALIPUN,CAKAP!!!!!!!!!!!


story line for my life

6 comments:

KinosKoko said...

dia xde kdt kot..pikirkan positip

HeziqaMushadadLee said...

@kinoskoko : takde maknenye..selaloo boleh je gune no.mak dye!

putERi-kAtEk said...

alolololo.....think positif.... huhuhuhu... cian pulak dia...meh text sy meh.... kedit banyak ni....hahahaha....

xmo la sedih2..... mybe dia xde kedit ke mcm kinoskoko ckp....atau mybe dia ada masalah ke kan.... namo sedih2 la tau

HeziqaMushadadLee said...

@puteri katek : serius kak!sedih taw..tak penah dia wat perangai cmni..Dengan awek sanggup pulakk..!arghhhhhhh!!!!!!!!!!

putERi-kAtEk said...

haaaaaa.... apa kata, awk diam aje....senyap.... smpai suatu masa dia akan cri awk...masa tu awk meletop la...hahahahaha....

kalau kita syik mesej tapi dia tak jwp, nnti kalau dia tgh2 serabut, haaaa lagi la dia marah

HeziqaMushadadLee said...

@puteri katek : hmm!memang dah rase cam nak decide taknak jumpe dia ahad nii...Memang taknak text lagi dah..taknak text langsung kalaw buleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...