April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !


meh sini meh

APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA?
Perghh!paling aku suke nii...

Hah!sape setuju dgn minat aku?Walaupun SC ni kadangKADANG tak senonog,BUT still,best sebab jawapan spontan yang keluar bile mak dia tanye..memang faverat laa

Hah!pokemon..
walaupun orang cakap nama pikachu tu macam menyindir ISLAM(betul ke?)
tapi time kecik dulu mane aku tahu..siyes!
time cite ni faymes ames time duluDOLU,
aku selalu paksa YDP aku beli cd dia..sampai sekarang simpan..
dari vol.1 sampai movie dia aku simpan..
walaupun cetak rompak(opss)tetap ade..cume aku dah tak tengok je..


cite ni kuar lepas pokemon habes!AND still aku usha jugak..
pasal dah trend time tuu tengok cite belaBELA ni..
time game dia kuar,aku sekali lagi paksa YDP aku pegi beli..wah!kejamnye..
tapi benda tuu dah ilang..


hah!satu lagi faveret aku!
Ninja Turtle..sanggup bangun pagi just nak tengok cite nii..
meh haru jadi nye..
hak hak
siap bergaduh dengan abang aku lagi..
lastLAST abang aku bertukar minat,terus join aku tengok cite nii...

Naruto!
Hah!memule memang aku tak follow cite ni..
tapi tiap kali abang aku balek,asek bukak je..sampai aku tak leh tengok cite lain..
soO,automaticly aku TERminat..


Hah!Aku tengok cite nii memang sebab adek aku laa..
pasal adek aku dah mewarisi sikap suke domain dari aku(erk?--")
lagipun,YDP aku pun layan sekali taw..
nakNAKnak gelagat dua orang budak nii,selalu sangat buat aku ketawa..

APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa 

Hah!apesal?sebab aku jenis suke tengok cite aksi + lawanLAWAN 
dari cite pasal belajo nii
(patut le selaloo tak score,sekali lagi "erk"   --")

Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI



Hah!apesal?
sebab nama dia!haha!
Masked Raider?
ye laa,nama aku kan ade MAS jugakk!
hehe










story line for my life

11 comments:

Hani Suraya said...

amboi..

banyaknya yg dia suke..=)

HeziqaMushadadLee said...

@hani Suraya : haha!bese laa..zaman kuno dulu..hihi

nelly said...

comel nya ! !

Chegu Zubir said...

pergh...nak jadi masked rider tu siot...hehehe

im new follower of u

Gagal Bercinta itu Kenangan Indah

HeziqaMushadadLee said...

@nelly : ape yg comel ? HY ke? hihihi

@chegu zubir : haha!besa laa tuu,hik hik hik

Along Usop said...

hohoh.. banyak nye... =)




*em.. ruangan komen ni better buat pop-up window.. lagi senang pengunjung nak komen.. =)

HeziqaMushadadLee said...

@along Usop : nak buat camne?ce aja..ce aja

solo molo said...

shin chan ngan upin ipin memang best !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

saya YANA said...

Dora tu pon same.. Yana tak suka.. suka nanya2 kan.. huhu..

Raihanah Hanis said...

singgah & Follow blog u ..follow me back k :)

::Mastura:Zakaria:: said...

dora ngan diego same je...tak suke....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...