April 19, 2011

Abang kah ??? =)) [Part 2]

Assalamualaikum,
miahaha!dah bace Part 1 punye?
kalaw belum Meh-Click-Sini ...
so,ini Part 2..

Aku nak cite pasal abang aku yang lagi sorang..
okay!abang aku yang nii..agak pelik sikit,
pasai apa?
pasai aku generally tak penah chat dengan dia..
huwaaa!

aku yang sememangnye terlebih peramah memang selaloo sangat IM chat dia..
kaw tahu dia buat ape?
yep!
dia buat derk je...
huhuhu

memule memang sedih gak le,tapi bile aku pikir balek..
mungkin abang aku nii tak bese kot chat ngan orang yang dia tak kenal sangat..

Memang berbeza gilakk lah dengan aku nii..
aku memang suke kalaw ajak bersembangSEMBANG nii,hehe
bile lagi kan?
esok luse aku dapat tawaran,dah kena jadi budak Universiti..
bile mase pulakk kan?
time ni le nak lepas gian kan..
hehe

nak tahu tak siape gerangan insan tak berape bertuah sebab jadi abang aku tuu??
hah!meh sini..
tekan blog dia dekat -SINI-

Ehh!jangan gatal nak pi pangkah pulakk...
betui laa tuu abang aku,bukan remy ishak..hihihi

tak caye?tekan -SINI- 
hah!pueh ati???

tapi remy Ishak nii takde gosip dengan Tiz Zakiah or Maya Karin,
tapi dengan yang ni -JE- =))







p/s:abang ady jangan marah ehh,entry ikhlas nii..=)) AND,sorry ehh kalaw adek selaloo kacaw abang..

 lupe nak cakap 


SAYANGabg ady dgn kak sunah

story line for my life

6 comments:

Sunah Mohammad said...

hahahahaha~ yang remy ishak tu jugak dia pilih..gggrrr..perasan lebih kang abah kamu tu...

HeziqaMushadadLee said...

@sunah : hihihi..,hensem sikit kalaw remy ishak Ummi...kite tengok Abah perasan lebih camne..hehehe

MaiRa QuEeN said...

hahahahha..pe la adik nie...

HeziqaMushadadLee said...

@maira : le awat kak??

KinosKoko said...

hahaha.ramai gile abg skang kan..haha

HeziqaMushadadLee said...

kinoskoko : aku blur kut dgn soklan kaw..hehe pape pun,time kaseh ehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...