January 24, 2011

just about me,


Assalamualaikum,

entry yang ni pasal diri aku yang biasa ni..
tapi..
aku ada ramai orang yang XTRA-ordinary dekat sisi aku..

Nama : MAS IZEAN HEZIQA .
Nama Panggilan : is this necessary ?
Umur : 17 plusplus .
Tarikh Lahir : 31st August 1993(its myNation day) .
Alamat Rumah : do you need it? email kan ada .
Like/s : dengar lagu , shopping(ini wajib weyh) , baca komik , tulis novel dan cerpen , melukis , korean and chinese , green and orange colour .
Dislike/s : backstabber , budak perempuan yang Over Gedik , hipokrits , budak yang bajet cukup umur .
Rajin : downloading , online , menulis , makan(tak makan macamana nak hidup)
Malas : buat kerja(ish ish ish) , menulis(kadang-kadang)pasal tu aku selaloo malas nak update blog .
Nama Papa : Mohammad Mushadad Abdul Hadi
Nama Mama : Nik Rahimah Nik Mohd Nawi
Nama Abang : Mohammad Imran Hafifi(arwah)
              Mohammad Imran Hakimi
Nama Adik : Mas Izati Humyra


Take Notes ,

1)As i told you up there,i do hate awek-awek yang over gedik ni..yang terasa mintak maaf ye..
2)Do respect me as you are looking/reading my blog right now,..
3)Be nice with me,and i will pay your kindness..
4)Be rude with me,i will pay you double(that is for sure)..
5)Don't you ever judge me,because person beside me NEVER done that..
6)Don't you ever make S**T using my family's and friend's name..


i do love my family/s and friend/s so much..

*sorry if my english is bad..(masih belajar)

story line for my life

2 comments:

aliarosli said...

this is what i want

okeyh dah taw

kirenye kite same, 18 tahun this year right?

emmmmm,friend? boleh kan?

gud luck!

HeziqaMushadadLee said...

@alia rosli : yep!this year going ti be 18..hehe,..sure laa boleh dear,HY tak sombong laa..suke sangat ade ramai kawan taw!=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...