August 23, 2011

Setelah lama menunggu

Assalamualaikum,

Aku malas sebenarnya nak update sekarang,tapi aku rasa macam nak update je..:P
First time update pepagi ni XP

Setelah lama menunggu,

Akhirnya...

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIIII
IIII


Ehh..Ehh...Terletak video lak..HAHAHA
Layan lah dulu..

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIIII
IIII


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIIII
IIII

klik untuk cute

Ye!Aku dapat dekat Arau,Perlis..
Walaweyh!
Aku mintak Melaka or Perak,sekali..
hamek kau dekat Arau aku tercampak..

Tapi papepun,aku memang bersyukur dan happy sangat sebab dapat course yang aku nak..
Tetiba tak sabar lak nak tunggu 16 November 2011..

Antara perancangan masa depan aku ialah,(padahal tak masuk lagi tu)

  • Nak belajar la..InsyaAllah aku try jadi rajin bila dah masuk sana..Tak sanggup nak sia-sia kan peluang ni..Lagipun,aku dah besarkan..(baru terasa dah tua sikit..SIKIT JE)
  • Kalau boleh nak cepat-cepat sambung degree..:)
  • InsyaAllah,nak keje lepas buat degree,mungkin dekat Bursa Saham..Mana tau,kan..(Besar cita-cita)
  • Sebelum umur 25tahun,InsyaAllah,Aku nak ada rumah dan kereta sendiri..At least tak susahkan parents dah,muda-muda dah ada harta..:)
  • Teringin nak hantar parents aku buat haji..So,aku akan try untuk a locate duit dekat tabung haji =)
  • InsyaAllah umur 25tahun,nak kahwin..muahahaha..errr kalau ada orang nak lak..muahahaha
  • Dan nak ambil insurance untuk adik aku yang kecik tu,sebab bila parents aku dah 60tahun,adik aku baru 15tahun,so pendidikan dia,hidup dia of coarse aku dengan abang aku kena preparekan..At least bila ada insurance,kalau aku mati pun,adik aku taklah hidup susah..
So,tu lah senarai pendek impian aku..InsyaAllah,dengan izinNya,aku harap aku dapat laksanakan impian ni :))

Sebelum keluar dari blog aku,apa kata layan video ni,

*tu "abang" aku nyanyi tuu..Nak bangga ni..*HAHAHA
kalau suka boleh lah type UNDI AMAL dan hantar ke SAHABAT BLOGGER..muahahaha

This is Heziqa talking,
Aku nak dia dan dia hantar aku,time aku nak gi Arau nanti,Boleh tak "abangs"




story line for my life

20 comments:

The Garang said...

hampes. ape kena mengena dengan video aku tu? congrats

Zme Ahmad Shahruddin said...

congratulations. kehidupan dekat universiti ni jauh berbeza kena pandai jaga diri dan jangan malas-malas. wish you all the best -Zme Ahmad Shahruddin :)

Farierahasanz said...

besar cita2.. hohoo...

arau eh.?? ce tanye syafik way.. die uitm sane kowt.. ahahaa

Heziqa Yoo said...

The Garang : Haip!aku tolong promote tu...wakakakaka..thanks abang :)

Zme : thanks zme,insyaAllah ingat :)

nana said...

tahniah2

tomatokering :) said...

tahniah dear .. jaga diri baik2 kat sana .. hope all the wishes comes true ^^ aminnn

Mekz's! said...

congratulations adik! :) jgn main main pulak wktu blaja nnt. hee :p

Eyda Syahida said...

first, congratz tau! blaja rajin2. :)
then,bleh tahanla suare amal uh.. hikhik

pastuu.. syafik way bukan uitm, dye unimap tp kat perlis la.. :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ok la tu..hehe~ sulu sis dr johor, tercampak ke uitm kelantan.adedehh..

kunci locker said...

tahniah weyh...hehehe...tahniah ^_^
semoga cita2 ko tercapai..amin...

kim heeruul said...

same tmpt dgn ex gua lak..

tieka said...

wahhh..tahniah weii...nmpk ye xdpt lah kita jumpa..hehehe...

Sunah Sakura said...

perghhhhhhhhhhh! mantopppp amal!!! ehhhh, tahniah adekkkk~ :D

Nyamuk Terbang said...

yeah!!!ada kawan

sYafIk-wAy said...

HAH APE PULAK MENTIONED NAMA AKU NI . MEMANG AKU BELAJAR KAT PERLIS TAPI BUKAN DI UITM , TAPI DI UNIMAP .

UNTUK HEZIQA : KALAU ADA APA-APA JE NANTI LEH LEPAK DENGAN KELAB BLOGGER UTAGHA . BEST !!!

Fatin Hairi said...

babe! nape jauh sgt???? ingat kn dpt kt melaka jugk..hmm.. xpe la, pe2 pn blaja rajen2 tau.. :)

Jamban Comel said...

aku psan cam muke aku ada lam tuh huahahhahaha!

cik Beskod said...

wah sama lah aku pon dpt uitm gak hehe.. tapi aku dpt kat sarawak je la... :)

SheyPull said...

tahniah!!!
lepas nie blajo la elok2...:)

MaiRa QuEeN said...

congrat adik...dapat jugak kan...jgan plan je tapi xbuat..action is better than word dear!do better than the best ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...