June 21, 2011

Untuk Kayif

Assalamualaikum,

Sape Kayif??

Takkan taktaw??
Serius taktaw???
Huish!blogger femes tuu weyh,
jap aku ciplak gambar dia..

Gambar ini telah diciplak dengan jayanya oleh aku..
P/s:Abang hensem tak marahkan???*buat muke comey*

Asal tetibe aku buat entry khas nih?Lagi!
Sebab abang hensem aku nih nak g sambung belaja dah..

"dengan bertongkat?"

Nampaknya gitu le..

takpe..takpe..dia cakap even bertongkat dia tetap cool weyh!

aku nak bagitaw kat dia,

1)belaja rajen-rajen..
2)jaga diri leklok
3)jaga makan,nanti dapat gastrik cam Abang Niq
4)tido jangan lewat sangat,nanti badan lesu takleh fokus.
5)jangan jadi romeo taw..hahaha

Owh!lupe,nanti kumpul janggut balek ye..hehe

adek nak tengok abang sehat cam gambar nih

oke!babai :)
yang nak bagi ucapan leave dekat ruangan komen tuh,nanti aku tunjuk kat dia :)
p/s:malas dah aku nak backlink..sebab dia dah femes..hehe


story line for my life

5 comments:

KyêrulL said...

terima kasih :D
terharu niE heeee ^.^

HeziqaMushadadLee said...

abg kyerull : haha!take care oke..kiteorg nak tgk abg berjaya ^^

tyka said...

untuk aku bile weh? hahahaa...
semoge berjaya kayif

darxniq said...

name sy ada la..hahahha

HeziqaMushadadLee said...

tyka : biler kaw nak gi sambung belaja le,

darxniq : haha!so lepas nih abg kne take care oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...