June 22, 2011

Aku Gembira

Assalamualaikum,

Kenapa aku gembira?
sebab aku ada kawan

Ye!kawan ketika susah dan senang!

Diaorang ada waktu aku sedih.
Yup!kaworang rase aku yang giler-giler nih tak pernah sedih,memang menipu sangat lah!

Sebab aku akan selalu sedih bile orang yang aku sayang berada dalam kesusahan dan 
aku akan sedih bile aku takde waktu kawan-kawan perlukan aku

Lepas baca Entry Ni dan terbaru Entry Yang Ni

aku cuma nak kasi taw dekat

even aku bahasakan diri aku dekat mereka nih
aku still anggap depa kawan aku,
tu dulu!


Lepas apa yang dorang buat,even bende tu tak jadi sekalipun,tapi concern dorang nak tolong aku.

Kaworang!aku dah anggap kaworang macam abang weyh!
thanks yaw!sebab ada time aku sedih!

kalaw ada pape masalah ke ape ke,cite laa kat aku..
kalaw takleh tolong settlekan pun,aku buleh tolong dengar kan???kan???kan???

P/s:ape aku merepek nih?oke-oke!just nak bagitaw,kaworang abang aku!

oke?deal?

story line for my life

6 comments:

aremieroul said...

wah..^^ bgus3..

~Kirin Selama Perak~ said...

tersentuh sekejap.
:)

the garang said...

ingat aku nak teharu la tu? haha. ok aku terharu.

p/s : fine tag nama aku 2nd

HeziqaMushadadLee said...

aremieroul : haha

KSp : kejap jeh?haish!Lama laa sikit

the garang : haha!akhirnya! 1st ke 2nd ke aku tag tuu same jeh weyh..takde beza

[k]o{q}i[n] said...

masih dlm kesamaran...

mode: terpinga-pinga

HeziqaMushadadLee said...

err takpe ayie!tapi kaw pahamkan point yang aku nak sampaikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...