June 14, 2011

MyFriends2u ganti FB?

Assalamualaikum,

Sehat sume?Alhamdulillah..
yang tak sehat gi makan ubat,jangan jadi cam aku payah nak makan ubat =.=

Nampak tak tajuk sebesar alam tuh?
aku rase ramai yang taktaw lagi kewujudan laman sosial baru nih,
aku taw pun,lepas aku duk belek majalah remaja,

ikut ulasan dari remaja nih,
MF2U nih,lebih kurang cam Facebook jeh,
cume telah dinaik taraf(cewah!)

tak caye?amek nih!

Maksudnye,ade yang takde dekat FB,dekat MF2U ade.
contohnye,kite leh tukar skin profile kite,
so,takde la biru memanjang cam FB tuh..

Yang Bestnye,
MF2U nih dibangunkan oleh anak malaysia sendiri,
sape tuh,aku taktaw laa,tak sempat nak interview!

Basicly,sama cam FB,
boleh wall to wall,
upload gambar,
yang bestnye,dekat MF2U nih,kite leh carik keje dekat ruangan Job yang ade,

kan ke bagus camtuh,
ade jugak Store untuk sapeSAPE si kaki shopping dan yang suke menjual.

tu je kut ulasan aku,
aku baru jeh buat tadi,
malangnye takde kawan lagi,

So,jum reramai buat akaun MF2U jum,
jum add aku di hezishalee@gmail.com

SupportLah Buatan Malaysia!


story line for my life

3 comments:

kim heeruul said...

kalo fb dh matai,baru gua register MF2u tu..heheh

Makhluk Hijau said...

dh berkurun dh bende ni sbnrnye.... dan dy mcm tu sbb mse awl2 dy buat dn dirasmikan si Mark tu ade skli utk mjlis perasmian web sosial ni... yg len2 aku xpsti ape lg citer dy... lpe dah

HeziqaMushadadLee said...

jum la buat!aku takde geng nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...