May 16, 2011

Entry Terakhir ?

Assalamualaikum,
ehem ehem!(test suare..)haha
Over pulekk,,,
lame aku tak datang blog tersayang,
sory ye kalaw ade yang tunggu entry terbaru aku..
(macam ade je,haha)

"apekah?"

kalaw tu yang keluar dari mulut kaworang,
memang aku nak start drama dah nii..

mesti ramai yang pelik nii,
apehal lak elokELOK hepy gi gath,
balek lak nak cakap ni entry terakhir kan..

Err,aku dan dunia blogging ni memang rase dekat sangat bile kaworang
wahai bloggerBLOGGER malaysia..
bile gi gath semalam dengan arini..
tapiTAPItapi
tak semua orang paham apehal kite berblogging,
and,yah!
tu lah ape yang mak aku tak paham..
makBAPAK aku laa

dorang siap cakap
"lepas ni tak payah nak keluar lagi dah"

*sedih oo*

teruk jugak lah aku kena tadi..
sampaikan muke aku ketat je sepanjang dalam KTM,
tak caye tanye SYAFIK WAY ,abang ucu kan?ketat gilerr enn muke adek(errr =.=)

and petang aku yang hepy bile melepak dengan budakBUDAK SB
terus lenyap der..
walawei!
aku nak nanges..

aku sekarang berada di persimpangan,
antara
makBAPAK aku atau duniaBLOGGING aku????

kaworang,aku nak tanye nii..
ape aku nak kena buat nii???
nak follow siape??
makBAPAK akukah??(aku sayang mereka)
berBLOGGING kah???(aku sayang SANGATsangat kot)

aku dah stress campur down gilerr darab nak nanges je keje..=((

P/s:aku rase aku kena usha tonton dah besok,langsung takleh tengok pasal aku duk memerap dalam bilik tadi..


story line for my life

12 comments:

Eyda Syahida said...

tp ape sebab mak adik xkasi? ckp lelok kompem mak paham. InsyaAllah~

then adik, tonton tuuuuu... kat bahagian mane nk tgk? :P

MaiRa QuEeN said...

cube slow talk baek2..adik stop sementara ke...atau cbe kurangkan je...xde adik akak cmne??

Myung Dae said...

YE !! Slowtalk baik, atau kurangkan berchatting supaya dia tak rasa yang anak die leka dengan dunia internet. Mungkin mak ayah belom paham lagi tu. SUatu hari nanti pasti dia akan memahami (^_^)

sYafIk-wAy said...

betol tuh , tgk cam abg rilek je dah , sbr ye .

HeziqaMushadadLee said...

kak @eyda : err,sebab dia tak percaye dengan orang luar..

HeziqaMushadadLee said...

kak @maira : hmm,memang taklah kot nak slowtalk..tak terkeluar suara..

HeziqaMushadadLee said...

@myung dae : waaa!entahlah..aku taknak stop..=((

HeziqaMushadadLee said...

abg @ucu : hmm,tengah try bersabar..hmmm

Sunah Mohammad said...

tak percaya dengan orang luar ek? cadangan akak, ajak blogger yang gegurl datang rumah..kenalkan kat mak ayah..selain tu, keep bercerita dengan diorang tentang blogger2 ni..ape yang kita buat dengan diorang, ape yang diorang masukkan dalam entry..dan lain2..cadangan saje...:)

HeziqaMushadadLee said...

kak @sunah : hmm,okay,adek try the best ^^

Farierahasanz said...

dear , ritu fiera dtg umaa camne.???

emm , bese laa tue . . parents kn naa yg terbaek tuk kite . .

aku nie pun daa di sekat2 tuk un9 kt sini . . sabo jelaa . . niat dorg baek . . mungkin sebab kite balek malam tue kowt . .hihi

HeziqaMushadadLee said...

@fariera ; hmm,time tuu bapak aku cam okay je..

mybe laa sebab balek lambat..
and kuar dgn org yg mak aku tak kenal..=((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...