May 26, 2011

Aku nak nanges!

Assalamualaikum,

Sory ehh,lame aku tak update blog plus aku tak online facebook..
semuanye garaGARA masalah domestik..

tadi enn,aku de laa nampak post poyo si Zulkarnaim(betul ke tak aku eja name dia?)hentam saje laa labu..
kan kan..
aku pun buat ayat gedik..
cewah gedik..haha!

ayat dia camni

-budak ni jeles laa..Ben ashaari tak follow pun..nak add jdi mbe fb unn takleh..huh!

sekali aku bukak le blog aku lebih kurang 5 minit lepas
..
tengokTENGOK,kaum kerabat aku dari 150 jadi 151..

aku dengan selambe bukak le,enn...

sekali aku rase nak nanges da..

serius nak nanges sangat..huhu

'yela!tapi kenape?'

sebab..

sebab..
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIII
IIIIIII
IIIII
III
II



jadi kerabat aku dowh
..
naseb aku tak koma tadi
..
cume pengsan beku je..(ade ke ayat camni?)balun je..



aku nak nanges..haha

over kaw..

mesti kaw orang nak cakap camni

'ngeng tol kaw kan'

tak pun

'ingat ape tadi'

ceh!kaworang jeles cakap..wahaha



P/s:ehem Ben,thanks ehh pasal sudi jadi kaum kerabat..ingat tadi ayat nak drama je..tapi serius takleh nak

 add FB pasal dah penuh..thanks taw ^_^

story line for my life

2 comments:

Doktor Cinta said...

itu bukan post poyo cik adik...haha.. tu penghargaan you know...

HeziqaMushadadLee said...

doktor cinta : haha..post poyo jugak bagi aku..haha papr unn congrats

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...