April 14, 2011

Pasar Malam ?

Assalamualaikum,

Ade ape dengan pasar malam?oke...Relax dulu..aku nak cite pasal siang tadi..

Pagi tadi..aku rase pagi lagi laa...
Aku dengan Mimpi Puteri Manje =)) pegi balai polis lepas balek dari sekolah pasal aku nak pengesahan sekuwla untuk INTERVIEW sabtu ni..(okay!lutut aku dah mengigil)

mesti kaworang ingat aku pegi atas dakwaan menyelinap masuk entry orang,erk??
TAKtakTAK...
aku pegi sebab Mimpi Puteri Manje =)) nak buat report..Apekah?

Semalam  Mimpi Puteri Manje =))  dapat satu mesej dari I**** mane ntah..yang tak pasalPASAL ngaku yang dia tuu bapak  Mimpi Puteri Manje =)) lepas tuu siap suruh topup RM50 lagi..So,dengan mamaiMAMAI pasal baru bangun tido,relax je dia gi kedai topup dan topupkan no.I**** tuuu....
Dengan kofidentnye,malam tuu bile bapak yang real balek rumah,baru dia sedar,dia dah kena kelentong!
Memang HARAM JADAH lah!pasal I**** tuu aku freeFREE je kena sound dengan  Mimpi Puteri Manje =)),memang grrrrr sangatLah kan... 

Sampai je balai tuu,kiteorang disambut dengan pakcek yang sangatSANGAT mesraAlam..time nak buat report tuu,pegawai yang amek report tuu bukan maen garang(muleMULE je),rase nak gi terbang dari belakang cekikCEKIK je..tapi sebab dekat balai,buat selamba je laa..

SambilSambil buat report tuu,mata aku tertangkap dekat sorang pegawai ni..muke bolehtahan weyh!(penyakit GATAL dah start) yang hampehnya,bukan aku je, Mimpi Puteri Manje =)) pun perasan gak..Haish kacaw daun..

Lepas tuu,time nak balek tuu,pegawai yang amek report tuu leh lagi nak mengayat-bunga-bunga-cinta memang rase nak sekeh je pale tuu,Gatai sangat!

Petangnya pulakk : aku,AF dan  Mimpi Puteri Manje =))  lepakLEPAK campur rondaRONDA dekat Pasar Malam tadi..Terserempak pulokk dengan membe lame aku sorang nii..dari jauh aku perasan sesuatu..nak taw ape???

JANGGUT...
ye,
JANGGUT!

yang macam mane??
Macam iniKah?
=
=
=
=
=
=
=
=

owh!TIDAKtidak sama sekali!!!

sepatutnya macam ni
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Hah!nampak???yep!
aku admire guy yang ada janggut ala-ala-abang-hensem 
Hah!tu lah janggut yang ade dekat membe aku sorang tuu..
yang musykilnye,kurun kebrape dia bela janggut?

p/s:abang-hensem : jangan marah ehh,adek ciplak gamba abang-hensem =))







p/s:sapeSAPE tolong aku,ape soklan yang biase ditanye time INTERVIEW intake Student?





story line for my life

5 comments:

KyêrulL said...

Ahaks.. lawak lah adik niE.. ^.^

Fatin Hairi said...

hahahaha... cian ko ye. aq tgh beremosional time 2, rilex k.. ;)
n x sangke ko cite psl mamat janggut 2.. hehe
pe2 pun die tetap COMEL! :p

HeziqaMushadadLee said...

@KyêrulL : ape yang lawak??ade komen tak pasal blog adek??

HeziqaMushadadLee said...

@MPM : hak hak!tawu takut..
sape comey?membe lame ke?abang-hensem?haha

xazryx said...

naya je pegi topup salah bapak .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...