April 14, 2011

10 Tanda Kamu Sudah Jatuh Cinta =))

Assalamualaikum,
Hah!Ade yang tersentap tak bace entry aku kali nii?Wah Wah Wah!
dah jatuh cinte ke?
meh sini kite scan hati,betul ke kaworang jatuh cinta atau cume TERsuke???


1)Mengharapkan kamu selalu jumpa si dia
-----> aku selalu jugak rase cmnii.Wah!Apekah?

2)Sentiasa terbayang wajah si DIA
-----> err!'dush' kena batang idung sendirik..tapi tu DULU

3)Mengharapkan si DIA muncul dalam mimpiMIMPI kaworang
----->wah!ini sudah kritikal!

4)Bila berdepan dengan si DIA,jiwa bergetar dan dada berdebarDEBAR
----->yang ni tak berani komen sebab tak penah jadi

5)Kaworang susah nak berbual dengan si DIA walaupun banyak peluang
----->kebiasaanya bila si DIA tak tahu DIA ade admire.

6)Bila terdengar kawanKAWAN sebut je nama si DIA,kaworang dah tersenyum lebar
----->tu baru sebut nama,kalaw jumpe mesti lagi parah..

7)Kaworang akan try carik baju yang sama dengan si DIA
----->wah!ini memang betulBETUL bukan mainMAIN

8)Kaworang akan selidik campur siasat darab interview sapeSAPE hanye sebab nak tahu pasal si DIA
----->aku penah buat

9)tibaTIBA kaworang dapat penyakit jiwang!
----->tak taw jiwang tu ape?meh click kat sini abang-hensem

10)Makan tak kenyang,Mandi sure tak basah,dan tido tak lena..
----->semua sebab TERINGAT dekat dia..

hah!dah 'SCAN'?so,jawapannye?
Suke atau JATUH CINTA?

aku tunggu jawapan kaworang =))



p/s: ade sapeSAPE nak tambah?



story line for my life

4 comments:

eva♥evo said...

terr...5 point d atas terkena pd eva..

adakah...?? apakah..??? OMG...^_^

HeziqaMushadadLee said...

@eva sygs : wah!apekah?

fyna said...

hehehe...blushing2 je fyna bace...




jom singgah n follow belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Fatin Hairi said...

wahh!! byk nye yg btol2 jd kt aq,.. haha.. x mungkin la.. itu cume kisah lalu.. huhu..

*ko msti tau spe yg aq ckpkn ni en.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...