April 5, 2011

Aku dating dengan pegawai JPJ?[Part 1]

Assalamualaikum,

Aku dating dengan pegawai JPJ?Perghh..Dah buang tebiat kah?
Kenapa aku sanggup curang dengan pakwe-wannabe-aku,
yang sememangnya kacak-bergaya-lagi hensem?
Adakah pegawai JPJ tu lebih hensem-kacak bergaya-kaya raya dari pakwe-wannabe-aku?
huish,

RUNSINGrunsingRUNSING...

okay,aku mengaku entry di atas memang terlampau hiperbola..
aku dating dengan pegawai JPJ bukan bermakna aku curang dengan bakal-laki-aku,okay!
aku dating sebab terpaksa..
pegawai JPJ paksa aku..huk huk huk
apa nak buat ni???

Dia siap bagi surat nikah pastu paksa aku sain..
cube usha kat bawah..

klik untuk tambah kalsium


Dah nampak?
Tak nampak?Serius tak nampak?
kejapKEJAPkejap

klik untuk tambah kalsium

sekarang dah nampak wahai abangabang hensem,kakakkakak cantek,adekadek sweet?

kalaw tak nampak jugak memang 
perghh,

sebab aku rasa dah jelas dia tulis aku FAILED dekat ThreePointer..
erk!TERkantoi le pulakk..hehe

HAHA!aku terus terang je laa..
dekat atas tuu gimik je lebih...bukan jimmy yang kawen dengan anak pengasas kosmetik Natasya tuu..Opss..hehe

memang ngeng gile laa bile aku FAILED dekat three pointer..
aku ulang THREEPOINTER..
nak aku ulang lagi ke???

Pegawai tuu punye pasal CAMPUR salah kete tuu punye starter DARAB salah aku lepas klac laju sangat..
okay,nampak?
aku yang salah!FINE laa..

YDP aku yang tengok pun dah tepok dahi,anak kesayangan tak lepas THREEPOINTER..macam nak menanges YDP aku..
lagi sekali ayat melampau..hehe

kerana ke-FAILED-an aku tuu,terpaksa lah aku ulang balek bahagian 2..

W-H-A-T?
ulang bahagian 2?You mean,bukit CAMPUR parking DARAB threepointer ??
Perghh!suwaa suwei ke morning betul laa..
haish,
DAH le aku kena tunggu dekat tiga pat jam nak buat bahagian 3,on-the-road tuu..
tapi yang ni aku,
klik untuk tambah kalsium

LULUS

pergh!kalaw lulus kaw bantai tulis besarbesar CAMPUR bold lagi siap DARAB dengan colour merah sebagai penegasan..HARU betul!

hehe..excitedexcited..

dah,malas nak cite lagii..bile aku dah LULUS bahagian 2 aku sambung balek..




story line for my life

4 comments:

aliarosli said...

huhuuhuh,kite ulang bahagian 3 3kali taw
hahhahhah,jalan raye

HeziqaMushadadLee said...

aliarosli :hehe..kalaw bawak kereta memang hebat,3penjuru je gile sikit..tapitapitapi
semua salah jpj tuu

Fatin Hairi said...

babe! aq da jd kaum kerabat ko. :)
so, follow back k.

HeziqaMushadadLee said...

Fatin Hairi : time kaseh ehh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...