March 4, 2011

New Follower,=))

Asslamualaikum,
HelloBlogger/s
Entry today is about my NewFollower.,

Maybe you are wondering who is he/she?
what makes he/she really special?
(amek kaw!sekali English aku bantai..grammar dah le berterabur..haha)

Jum kite kembali ke bahasa rasmi,(nampak sangat cam fail BI)

okayokay..(tak yah nak merepek..Dorang dah tak sabor tuu)

dia memang special wa cakap lu,
dah le cun melecun(aku sahkan dia -PEREMPUAN)
tapitapi
dah kawen,hehe(melepas kaworang.takpe aku ade..haha)

specialnye dia,
bila dia start pegang keyboard,bukak microsoftword(macam aku tawu je..haha)
bila idea dah mencurahcurah..
bila tangan dah start tekan huruf,
bila buku M.A.I.D dia dah nak kuar bulan april ni...
(hah!dah bagi klu habes nii.takkan tak tau gak?tak tau gak?)
payah le korang nii..aku nak suspend unn tak jadi..hehe

The Person that influent me Thisssssssssssssssssssssssssssssssss Muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
(kira huruf 's' dengan 'h' tu pastu darab 100)banyakkan pengaruh dia..(belajalah math kejap..)

is,

SURI RYANA..
(tak kenal?kaworang memang tak layan novel laa..eleh!bajet macholah tuu tak layan novel..aku beli sat gi jangan pinjam..haha.DASAR KEDEKUT..)

Cerita M.A.I.D dengan Klik dia memang masyuk owh..
yang tak minat novel boleh cair tau..(yang tak cair tuu TAKDE HATI)haha

First time aku terselongkar novel dia ni seminggu yang lepas.,
kau bayangkan best tak best cite dia,
aku dari nak tido pukul 2 ganjak ke pukul 3 pastu pukul 4,
last sekali sampai pukul 6..
6 ape?
6 pagi..
PAGI weyh..
gile tak gile..(akulah yang gile)

serious,syok habes!asek nak gelak je..sampai bapak aku bape kali kuar bilik bile dengar ade benda mengilai...haha..

dah dah,aku cite gile boom
kebaboo!(dia dah mai dah!hehe)
tapi kaw tak bace tak syok gak enn..

nah!amek link ni..gi maen jauhjauh..ehh!gi bace jauhjauh..

ni blog rasmi : Suri Ryana
Fb pulekk : seacrh Suri Ryana
boleh jugakk bace novel or cerpen online yang lain dekat sini : http://www.penulisan2u.net/



To Kak Suri : Akak!thanks sangatsangat pasal sudi follow blog yang tak seberape ni dan sanggup menambah jumlah follower/s Ezi..ILoveYoulah akak..hehe(tetiba lak gatal,diaorang yang ajar..haha)

To Kaworang : thanks ye!pasal sudi bace entry dan jenguk blog aku..even tak cantik mane..nanti bila aku update karya aku jangan lupe bace taw!

Sayang Kak Suri,
Sayang Followers,
Sayang Kaworang sume..<33





story line for my life

2 comments:

Queen.Permaisuri / Suri Ryana said...

Assalamualaikum..
Eziiiiii...terharu kak suri baca tau..ish ish..heheh..kak suri ni biasa2 aje..masih belajar untuk menulis dengan lebih baik lg..Thanks dear for this special entry..it means a lot to me, really. Serious terharu..:) :)
Kak Suri harap Ezi akan berjaya menerbitkan novel satu hari nanti. InsyaAllah..:)Kak Suri pun sayaaaaaaaaaaang Ezi jugak! Take care and keep in touch..

HeziqaMushadadLee said...

Waalaikumussalam Kak Suri..
hehe..
suke sangat bile akak suke..
Ezi harap doa akak masin nanti..
Jangan lupe bace novel Ezi,but still takde idea untuk tajuk..
Take Care jugak untuk akak,and keep in touch tuu kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...