June 15, 2011

"Segmen | Tabiat saya yang paling pelik.."


Nak join?Meh Sini
Haish,berpeluhPeluh aku nak jawab soklan dari peminat tegar chelsea nih..
memandangkan aku suke arsenal aku try jawab laa..#oke!takde kena mengena!

Perangai Pelik aku,
time kecikKecik dulu,bapak aku selaloo cakap,aku nih kalaw nak tido jeh,
kena tido atas dada bapak aku,
kalaw tak memang tak tido sampai sudah!
Haru betul laa,naseb le sekarang aku tak buat dah,kalaw tak,lama dah bapak aku jalan,
sesak nafas weyh,kalaw aku buat keje giler tido atas dada bapak aku,HAHA
#tapi kalaw da kawen nak tido atas dada laki aku,agakAGAK buleh dak?opsss!hehe

Yang kedua,bile da besa nih!
aku takkan buleh tido kalaw keadaan terang atau cerah,
sampaikan nak makesure betulBETUL gelap,sanggup tutup mata aku gune bantal..

Yang ketiga pelik.,
kalaw naek kete jeh,sure aku bukak kasut or selipar..
mesti punye laa,
kalaw tak aku sure rase cam takleh duk diam..

Yang keempat,
kalaw aku makan takde bende nih tak sah hidup aku,
nak taw ape?
Kicap manis!
Yes!kicap,
pelik tak pelik laa kan,kalaw dah lauk masak kicap pun aku bantai bubuh kicap lagi =.=
#sampai dekat rumah ade 2 botol kicap,1 bapak aku punye,1 aku punye..

Yang seramnye,1-1 perangai or tabiat pelik aku nih,adek aku yang kecik ikut..kecuali yang tido atas dada bapak aku,aku sorang jeh buleh!


story line for my life

5 comments:

tieka said...

ngeri sungguh aku baca...wahahaha...

HeziqaMushadadLee said...

tieka : ngeri ape nye,rock tuh..haha

Lulu Caldina said...

mmg ngeri..ekeke

HeziqaMushadadLee said...

lulu :ala,mne de ngeri

shedameor said...

tido atas dada apak pelik tuu. sweet gituu. sheda pon join segmen ni. jom kongsi cerita :)


http://shedameor.blogspot.com/2011/06/segmen-tabiat-saya-yang-paling-pelik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...