June 19, 2011

Kami Budak Blogger

Assalamualaikum,

Sure pelikkan apehal tetibe aku post tajuk pelik arini,
(orang ramai post pasal Father's Day,tapi aku rase taknak tulis,karang banjir rumah aku)

"Kami Budak Blogger"

adalah group yang ditubuhkan hasil titik peluh yang tak seberapa dari seorang blogger nih,
taktaw angin ribut taufan ape,tetibe jeh blogger nih add aku masuk group "Kami Budak Blogger"
dan terus amek aku jadi OOTA(One Of  The Admin) dekat Kami Budak Blogger,terkejut gilak time tuh bile aku kena terima jawatan berat tuh.

Puas aku bersilat,Berkarate,Bertaekwando tapi still tak boleh jugak,
Kuat betul dia nih!
Sampaikan aku gune jurus smackdown aku pun dia still buleh lawan balik,
LastLast aku give up jugak!
Memang hebat jurus yang blogger nih gune,
Jurus ape?rahsia aku dengan dia,hehe =)

Dengan itu,aku dah mula merangka plan untuk masa depan Kami Budak Blogger
tapi aku taw,takkan complete tugas aku kalaw kaworang sume yang jadi bloggers tak joinkan diri 
dalam group nih.

Dan,aku pun taknak siaSIA kan Amanah yang besar yang dipertanggungjawabkan pada kami berlima.

Aku harap semua blogger buleh ramaiRAMAI joinkan diri dalam group nih,
just search Kami Budak Blogger,ask untuk join,dan kami akan accept secepat mungkin.

Perancangan antara admin untuk masa depan group nih,dah pun aku rangka secara kasar,dan bile semua admin setuju,kiteorang akan tunjuk perjalanan group nih pada setiap tempoh masa yang ditetapkan sebagai sasaran group.

Kalaw buleh kami taknaklah blogger yang DAH dan AKAN menjoinkan diri hanya jadikan group nih sebagai tempat untuk ping blog,dengan itu,kami akan cuba meriahkan suasana group nih,dengan syarat kaworang pun join le,oke?

Kami masih baru,jadi aku harap kaworang buleh sama-sama bagi pendapat dan cadangan untuk majukan Kami Budak Blogger.

FB Search : Kami Budak Blogger

P/s:sebar-sebarkanlah benda baek nih =)

P/s:agakAGAK nak taw sape blogger yang tubuhkan group nih?Gi terjah group Kami Budak Blogger ye, >,<

story line for my life

2 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

tapi kenapa aku takda kat bloglist?
ada kena mengena tak?
muahaha

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

adeh.. samapai keluar jurus ek? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...