June 3, 2011

Apa Nak Jadi!

Apa nak jadi,
sampai sekarang tak kawen lagi..(huish!taknak kawen lagi)

ehh!asal mode nyanyi lak ni?HAHA
Assalamualaikum,

Aku saje nak menghappykan diri dari demam neh..
Serius tak larat weyh bile demam campur selsema darab pulak dengan batuk kahak..
pergh!nak tumbang aku!

balekBALEK pada entry,
Apa Nak jadi?

ye,apa nak jadi dengan budak zaman sekarang neh?
Aku taw aku budak lagi.,
tapi kenapa yang still sekolah boleh bukak aib sendiri?

Tak taw sape aku maksudkan?

Budak Neh..Hah!nampak,followers dia dah beriban weyh,
kaw tengok followers aku?
haish,tapi takkan sampai camtu sekali nak famous amos dek oi!

aku taw,aku tak layak nak bagi advise,
tapi kaworang kena jugak pikir,
yang kaworang dok komenKOMEN dekat fanpage dye(amek kaw!ade fan page..aku pun takde!)
takyah laa nak kutukKUTUK segala bagai,
kaworang jugek dapat dosa..

nak bagi nasihat bukan dengan cara mengutuk cik abang dan kakak sekalian,
kaworang kutuk,bertambah dia rase populariti dia naek.

Kalawkalaw laa si AdindaEvans neh bace blog aku,(kalaw laa)
jangan laa bukak aib sendiri,
sekali pun awak tu penah buat dosa,
cukup laa simpan sorangSORANG,
kesian kat parents..

orang takkan kutuk awak taw,
depa sume akan cakap,
parents awak tak didik elokELOK..

jage diri tuu,jangan mudah cair dengan godaan syaitan!

P/S:aku nak sambung tido!tak larat weyh..lembik dah badan aku neh

story line for my life

3 comments:

Sunah Mohammad said...

heh, biarlah dia... dia dapat followers dengan cara yang tak berapa elok, adek biar pelan tapi dapatkan dengan cara yang sepatutnya...:)

HeziqaMushadadLee said...

okeh kak sunah..

MaiRa QuEeN said...

lantak die la..pilih jalan yang btul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...