May 1, 2011

Segmen : Blog Review By Pandai Ke Aq Berceloteh


Assalamualaikum,

Nak Join Click SINI

Hmm,Pendapat?Adek rase blog sis okay,cume colour tuu suramm sikit hehe
(colour ijau mesti cun,haha!membodek gune colour faveret..=))
Overall,(cewah!)Okay je sis,cume sis kena banyak update and ping blog..
sure lawan abang ady,abang niq && abang kyerull laa..=))


Hmm,Kenapa adek nak diREVIEW?
Sebab sis tag adek,haha
sebab adek perlukan sesorang untuk promote blog adek(seriusly,Im not good in this)
sebab adek suke menulis dan adek nak orang bace and hepy dengan apa yang adek tulis,
sebab sis kan sis adek..

P/s:orang kate,bile orang yang sayang kite comment apeAPE pasal kite,
maksudnye,diaorang ikhlas nak kita berjaye =))

Adek tag Mimpi Puteri Manja dengan Liya

Yang laen,duk melanguk ape lagi?
Jalan laa,
bukan jalan gune kaki,mata tuu jalan pegi blog sis aku tuu..
(ish!Tembak kang)haha =))


CHECK,

1.Buat satu entri dan letakkan banner segmen nie dan linkkan ke Pandai Ke Aq Berceloteh.Banner amik kt bawah nie..(klu sudi kat side bar sekali ye..tq..xde paksaan)-DONE
2.Nyatakan pendapat korang pasal blog Pandai Ke Aq Berceloteh..nk kutuk ke pe ke..ske ati la..-DONE
3.Nyatakan sebab korang nk direview oleh pemilik blog Pandai ke Aq Berceloteh-DONE
4.Follow blog Pandai Ke Aq Berceloteh(xpakse tp klu korang x terima update terbaru jgan slahkan aq lak..huhuhu)-DONE
5.Tag sorang kawan..sorang je..lebih pon xpe..tinggalkan link anda pada bahagian komen ye..-DONE

story line for my life

5 comments:

MaiRa QuEeN said...

tq join..love u...akak ske biru..ahhaha

HeziqaMushadadLee said...

@maira : haha..okay!(menyerah)

darxniq said...

sy budak bse jer..blog pon x best

HeziqaMushadadLee said...

@darxniq : mengadelaa tuu..bese laa sangat..hehe

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog Maira ;)

Bila Ku Temu Bahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...