May 31, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


Meh Sini Meh<---aku takleh tukar link dekat gambar..(sedih nye)isk isk
(Join laa..Hadiah BestBest)

Ni laa sponsorSPONSOR yang bertanggungjawab bagi aku hadiah tu(erk?)HAHA



Giler tak Perasan laa aku kan,GA baru start hadiah aku punye..adeh =.= HAHA

aku nak tag Bekas Laki dengan Fiera Pilot

wahahaha!asek tag dua orang ni je..padan muke kaworang!haha..
seronok aku nak kenakan orang..

dah laa,malas aku nak merepek pepagi ni..

INGAT!join taw,kalaw tak aku smackdown sorangSORANG..wahahaha!

story line for my life

4 comments:

''bidadariSIDIA'' said...

assalam :)
semoga berjaya :)

''bidadariSIDIA'' said...

assalam :)
semoga berjaya :)

Innanie | Ariffin said...

all the best for the nisa kay g.a!!! wish me luck too... dtg blog jom!

Nisa Kay said...

sudah check :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...