May 26, 2011

Kerana Aku rindu..

Assalamualaikum,

Kerana aku rinduu,
ye..entry kali ni sebab aku rinduu..

rindu sape?

Si dia!

Dia tak penah tinggal aku,
dekat 7 tahun kiteorang menjalani hidup bersama
hampir semua benda aku dengan dia share
kiteorang share banyak benda,

tapi akhirnye,
keputusan da di buat,
dia nak tinggalkan aku,
dia taknak teruskan hubungan ni,
aku sedih,kecewa,marah

aku penah tanye dia kenapa sampai nak tinggal aku,

dia cuma jawab dia rase masa depan dia cerah dengan orang ketiga
dia jugak cakap,dia dah tak sanggup nak tanggung rinduu dengan orang ketiga,

hancur luluh hati aku bile

bile...
bile

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIII
IIIIIII
IIII
II

Dia nak pegi melaka
sambung belaja..

HAHA..saket hati takk?
hihihi

aku bukan Lesbian..I'm straight..cewah!haha

aku hadiahkan lagu ni





P/s: rindu kaw 1/2 mati laa babe!aku rinduuu...sangatSANGAT jangan lupe aku taw..jangan lupe bawak pakwe melaka balek untuk aku..wahahahahaha..take care taw,makan ikut time nanti kena gastrik,jangan stress sangat,nanti migrain kaw datang,tido bia cukup jangan tak cukup tido nanti takleh fokus..aku nak kaw dapat Anugerah Dekan habes exam sem 1 nanti..hehe 


story line for my life

2 comments:

Fatin Hairi said...

oi babe! ayt nk hebat je en.. nk yg romantic jugk. hehe. tp tp tp, aku pn rndu sgt sgt sgt kt ko n membe len. korg jgn lupe aku lak pas ni. aku akn sentiase mengenang mu dlm doaku. ayt x leh bla toi. haha. k r, slalu2 la contact aku k. mmuahhh! miss u so much!!!!! ;) :p

HeziqaMushadadLee said...

haha..cam tak kenal je aku nii..insyaAllah..aku takkan lupe ape yg kite ade 7thn ni..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...