April 3, 2011

Wah!da bertambah jumlah..=))

Assalamualaikum,
Kaworang sehat tak ?
Kalaw sehat,Alhamdulillah,yang tak sehat pi jumpe doktor pastu mkn ubat 

okay,,

Bagus!dengar cakap, =))

Semalam aku cukup bersyukur sebab ade 2 orang blogger dah menambahkan kaum kerabat aku,
bace ENTRY INI,

Lepas 2 orang blogger baru ni follow,still takde tandatanda yang blog aku nak tambah kaum kerabat,
Frust jugakk bile aku pikirpikir balek,

TAPItapiTAPI

pukul 430Pm lebehkurang(aku tak tengok jam)

Ade 2 orang blogger yang follower blog aku,iaitu..
si-abang-kacak (kacak dowh!Cube lah try ngorat,hehe)

DANdanDan

(comey tak?comey tak?)hehe

TIME KASEH =))

yang tak terhingga wat kedua-kedua 'abang' aku ni,sebab sudi follow blog aku yang sememangnya tak semenggah mana!

Love you lah!
Eh!Eh!Tetiba..haha

(jangan marah na,)

story line for my life

2 comments:

FiQx said...

oit, folo wif my plesure meyh :)

HeziqaMushadadLee said...

fiqx : time kaseh byk2 oke,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...