April 9, 2011

Kenapa BadMood?

Assalamualaikum,

Kalaw nak tahu,inilah soalan yang berjalanjalan CAMPUR berlarilari DARAB menarinari dalam otak 
aku bila aku tengok abang aku sorang ni,
Serius,tetiba emo semacam,sebab first time chat dgn dia,
aku rase happy gile,
rasa macam,WOW!orang faymes ames layan aku..
pastu pastu 
bergandaganda aku happy bila dia jadi follower ke 14 aku..
seronok tak terkata,tapi..

arini dia badmood,dia tak cakap pun mood dia memang ternyata badmood!
aku pun tak taw nak bagi dia happy cmne,
cume berharap yang abang aku sorang ni ingat
 yang dia ade adek yang leh jadi member dia,kan abang kan?

tak caye?

amek nii..


klik untuk tambah kalsium

ni lagi!


klik untuk tambah kalsium

untuk abang-hensem ,janganlaa moodymoody,jangan marahmarah,

sorry kalaw ape yang adek post buat abang BERTAMBAHTAMBAH marah dan badmood,
BUT,its true!
sedih taw kalaw abang sedih..=((




story line for my life

12 comments:

KyêrulL said...

:( alooooo terharu niE... okiE jer niE.. biasalah manusiakan.. mesti ada masalah.. xmo join abg okiE.. senyum cepat :))

Cik Leen said...

chill sayang.. abg awak tuh chill saje.. :)

HeziqaMushadadLee said...

KyêrulL : yea!!!!!abang senyum,...!yahoo!!!
berjaye jugak akhirnye..jangan sedihsedih taw,abang!ade pape cite dekat adek,okay?

janji?

=))

HeziqaMushadadLee said...

Cik Leen : oke kak!

KyêrulL said...

Senyum selalu okIE!! :) insyallah if benda tu boleh dicerita akan dicerita ^.^ tapi lebih suka cerita depan cermin jeR hiks3...

HeziqaMushadadLee said...

KyêrulL : hah!barulah abang hensem..hik hik hik

oke abang,adek tak pakse..but in case if u need someone,i'm here!=))

hafiz hafizol said...

nie adik kandung kayrol erk?? waa.. sweet la korang.. kih3...

HeziqaMushadadLee said...

hafiz hafizol : ehh!tanye laa abg keyrull,hehe..

KinosKoko said...

uishhh..sweeet tol..hoho

HeziqaMushadadLee said...

kinoskoko : huish!!!!
haha

darxniq said...

xyah layan sgt kyerul tuh..mngada jer lebih!!..

HeziqaMushadadLee said...

@darxniq : abang niq jeles ehh?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...