April 29, 2011

IKLAN PERCUMA Untuk Blog ANDA

Assalamualaikum,



Bagi tahu aku kenapa aku mesti pilih blog korang untuk diiklankan?
Ehem Ehem,(hehe)

Kenapa ehh??
Adek bagi satu sebab je lah abang,

  1. Sebab blog adek tak sefaymes blog abang,=))
  2. Sebab adek rase blog adek BEST,adek rase lah =))
  3. Sebab adek nak orang tahu kewujudan blog adek nii,
  4. Sebab adek suke blog abang,dan nak jadi blog pilihan abang
  5. Sebab adek rase hepy bile ade orang appreciate blog dan hasil tulisan adek =))
EHH?Lebih dari satu pulekk,
gambar abang nii laa,
H-E-N-S-E-M sangat pasai tuu lebih 1 sebabnye,..hehe

haha!Adek abang memang suke mengarut,hehe..


p/s:Sayanggg Abangg(tak bodek nii,taw..)hehe

story line for my life

2 comments:

KyêrulL said...

Hehehe... terima kasih joinnnn :D

HeziqaMushadadLee said...

@kyerull : haha!janji abg bagi menang,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...