April 30, 2011

Book Fair =)) Part 1


Assalamualaikum,
P/s:undii abang aku dekat SINI dan SINI
Taw!Taw!Taw!
"Baru nak review?"
aku tahu dah,tuu yang kaworang nak cakap kan?

Takpe Takpe..
Ade lori ada bas,
Esok punye hari,aku balas..
(ade ke pantun nii?oke!Bedal je laa)

Suke ati aku le,bile mase aku nak review pun,
hehe
(takut tak?takut tak?)

HAHA

aku enn,pegi PWTC dgn mak aku,mak sedare,adek aku,dan AF
sampai je,memang takyah cite laa dia punye jem,kan?
memang haru betul..

Jum tengok buku ape aku beli,

SampaiSAMPAI je aku terus pegi booth KAKI NOVEL,

 dan

jangan jeles ehh,

*abaikan aku,wahahaha..err,adek aku memang fotogenic,kan?-,-"

Dalam mase 48 jam,aku habeskan buku M.A.I.D nii,sampai aku tolak nafsu tido aku,
pergh!hebat penangan Mr.F nii

Next novel,


hah!yang nii,aku tak sanggup pulekk nak habes kan..
adoi!terase macam sweet sangat enn,aku sampai asek ulang je bab tuu,
adeh!makin pelik perangai kaw neh,(-,-")


P/s: Boleh takk aku dapat bakal laki aku macam Mr.F?
Gilerr romantik owh,pergh!
Kalaw aku enn,aku jumpe guy yang camnii punye tahap romantik?
Aku terus propose dia taw,
(erk?Over gilerr,haha)


story line for my life

2 comments:

Liya said...

hey , kita dah ada dua novel tu . best gila kan ? bestnyaa , pegi pesta buku . kita tak boleh nak pegi coz takde masa . i'm jealous now :(

HeziqaMushadadLee said...

@liya : seriusly,sampai nak bagi habes pun sayang..haha
its oke,next year u borong banyakBANYAK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...